BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE

Barneys Farm er en av de mest kjente, pålitelige og anerkjente online grossist foretakene av cannabisfrø i verden siden 1986. Vårt utvalg av cannabis genetikk er uten sidestykke, bestående av feminiserte, vanlige og autoflowerende cannabis-varianter, blant annet vår CannabisCup-vinnere, kultklassikere og eksklusive varianter.

Å opprette en Barney's Farm-bedriftskonto vil gi deg tilgang til hele vår katalog over cannabisfrø til engrospriser. Barneys Farm engros tilbyr deg svært attraktive rabatter, din egen kundeinnlogging med et online bestilling, eksklusiv tilgang til promo materiale og støtte, en nedlasting seksjon som inneholder de mest oppdaterte bilder av alle variantene, frø-beskrivelser og spesifikasjoner, pluss mye mer.

Du vil også bli oppført på vår anbefalte distributør seksjon på våre nettsider. Hvis du er en forhandler av en cannabisfrø eller en grossist, og du er interessert i vårt unike utvalg av varianter, vennligst fyll ut vårt spørreskjema under og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig. Vennligst merk: Vi kan bare sende til land der det er lovlig å gjøre det.

Engros kontor timer :

Mandag         9.00am to 17.00pm GMT+1    

Tirsdag        9.00am to 17.00pm GMT+1

Onsdag           9.00am to 17.00pm GMT+1

Torsdag      9.00am to 17.00pm GMT+1

Friday         9.00am to 17.00pm GMT+1

Registrer deg for en grossistkonto.

Vennligst send inn bedriftsinformasjonen din, ved innsending vil den bli sendt til vårt team som vil se på engrosregistreringen din og kontakte deg.

*
Fornavn: *
etternavn: *
Kontakt Epost: *
Kontakttelefonnummer: *
Kontakttelefonnummer 2:
  
Firma Navn: *
nettadresse URL: *
Adresse: *
Adresselinje 2:
By: *
Fylke / Region:
Velg land: *
Postcode: *
VAT Reg No: *
  
kommentarer:
  
Sikkerhetskode:Captcha
  
 

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke