BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE

BETALINGSINSTRUKSJONER

1. Godtar du betaling med kreditt- og debitkort?

Våre betalingssystemer  gjør det å betale med kort lett som bare det! Når du er klar til å betale, velg alternativet Kreditt / debitkort, og skriv inn alle opplysningene som er oppført: Kortnummer, Utløpsdato og den tresifrede sikkerhetskoden som finnes på baksiden av kortet ditt. Når betalingen er vellykket, begynner vi å behandle bestillingen din. Ingen beløp vil bli trukket fra kortet ditt før varene er sendt. Vær oppmerksom på at det har blitt lagt til et ekstra sikkerhetstiltak for å beskytte disse kontoene mot svindel. Ta kontakt med kortleverandøren din hvis du ikke har blitt tildelt en kode for denne sikkerhetssjekken.

2. Tar du bestillinger med sjekk?

Vi aksepterer for øyeblikket ikke personlige sjekker for online bestillinger eller engrosbestillinger.

3. Tar du betaling via postordre?

Vi aksepterer ikke postordre for øyeblikket.

4. Godtar du bankoverføringer?

Vi tar gjerne imot bankoverføring som betalings metode! Dette kan gjøres via vår normale utsjekkings prosess, hvor du vil bli forsynt med et referansenummer og våre bankdetaljer. Bare gjør bestillingen din som vanlig og velg bankoverføringsmetoden og vi vil sende deg en e-post med bestillingsnummeret ditt. Når du har mottatt din bekreftelses-epost, må du bruke bankens overføringsalternativ, via telefon, Internett eller i bank lokale. Vi vil sende deg våre detaljer, som du må gi under overføringsprosessen. IBAN- eller BIC / Swift-kodene må angis. I sjeldne tilfeller kan det være nødvendig med en adresse. Under betaling må du skrive inn navn og bestillingsnummer i kommentarseksjonen, slik at betalingen kan knyttes til bestillingen din. Vennligst skriv inn det siste beløpet som er oppgitt i bestillingen din. Eventuelle mangler i betalingen din vil resultere i at overføringen blir avslått. Om du velger du å splitte eller gi overføringsavgiften til  Barney's Farm, vil det også resultere i et betalingsavslag.

5. Godtar dere kontanter i konvolutt?

Vi godtar ikke kontanter i konvolutt. Vi jobber for å aktivere denne funksjonen i fremtiden. Ja det gjør vi! For at vi skal behandle betalingen,må du sende pengene i en tykk konvolutt. Vi anbefaler at du bruker vanlige konvolutter uten vinduer for å sikre at bestillingen ikke kan ses gjennom konvolutten. Vennligst ikke inkludere mynter, da de kan påvirke sikkerheten til pakken. Vi anbefaler også å bruke papp rundt pengene dine, da dette vil øke sikkerheten for leveransen. Vennligst oppgi navn og bestillingsnummer for at beløpet blir registrert mot kontoen din. Vi aksepterer kun betaling med verdien av: € euro, $ amerikanske dollar eller £ pund sterling. Vennligst kontroller at konvolutten din er riktig stemplet eller frankert og sendes til: (ADRESSE HER) Vær oppmerksom: betalinger via denne metoden er helt på egen risiko. Barney's Farm tar ikke noe ansvar for tapte betalinger på grunn av postfeil. Vennligst kontakt et lokalt postkontor om forskjellige post metoder om du er redd for å miste pakken i transitt. De vil gi deg all den informasjonen du trenger for å minimere risikoen for tapte leveranser. Pass på å velge en tjeneste som tilbyr kompensasjon i tilfelle tapte ordrer, da noen ikke vil kompensere tapte penger.

6. Godtar dere betalinger fra USA?

Dessverre er Barney's Farm ikke i stand til å ta imot betalinger eller sende varer til USA.

7. Godtar dere PayPal?

Dessverre på grunn av vilkårene og betingelsene for PayPal kan vi ikke legge til denne betalingstjenesten på nettstedet vårt.

8. Tilbyr dere engros- og bulk kjøpsopsjoner?

Vi tar gjerne imot engrosbestillinger,  du må kontakte sales@barneysfarm.com for å opprette en konto.  kontakt med oss på forhånd for kjøp av bulkkjøp før du gjør bestillingen. Vennligst send oss en e-post med antall og varianter du er interessert i,så vil vi  kontakte deg med mer informasjon.

9. Tilbyr dere rabattkoder?

Barney's Farm ønsker å gi de beste prisene mulig over hele vårt utvalg av produkter. Vi elsker å gi de aller beste tilbudene til alle våre kunder, og har et bredt utvalg av kampanjer og tilbud gjennom hele året. Hold deg oppdatert på våre Twitter- og Facebook-sider, og selvfølgelig, besøk oss på vår stand når Barney's Farm er rundt om i verden på dine favoritt messer og arrangementer!

10. Godtar dere refusjon?

Her på Barney's Farm arbeider vi for å gi våre kunder de beste kvalitetsprodukter som er tilgjengelige på markedet. I det sjeldne tilfellet at du er misfornøyd med ditt kjøp, vennligst kontakt oss så vi kan forsøke å hjeloe deg med å rette opp problemet. Tilbakebetalinger er bare mulig på produkter som er uåpnede og ubeskadet. Etter at refusjonen er godtatt, må alle produkter returneres til vårt lager. Herfra vurderer vi varene, og vil kontakte deg angående refusjonens dom. Returkostnadene kan ikke refunderes, med mindre annet er oppgitt.

11. Må jeg betale for importavgifter?

Ved forsendelse utenfor EU må importavgifter, hvis aktuelt, klareres av mottakeren. Barney's Farm vil ikke være ansvarlig for eventuelle tillegg på leveringen.

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke