BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE

FRAKT OG RETUR AV PAKKER

1. Hvordan ser emballasjen deres ut?

Her på Barney's Farm sørger vi for å være sikker på at frakten er så trygg som fysisk mulig, slik at produktene blir levert intakt. Vår emballasje er helt enkel og har ingen omtale av produktene inni. Ingen bestillingsskjemar er vedlagt destinasjoner i EU.

2. Kan jeg spore pakken min?

Ja, du vil motta en bekreftelses via e-post og informasjon om oppfølging fra vår budtjeneste så snart produktene er sendt. Denne oppfølgingen vil inneholde sporingsnummer som er synlige på nettet. Sporingen av bestillingen din er rask og enkel, bare skriv inn bestillingsnummer og e-post. https://www.barneysfarm.com/track

3. Sender du til mitt land?

Selv om Barney's Farm er stolt av å tilby en verdensomspennende frakttjeneste, er enkelte land ekskludert på grunn av spesifikke lover . Vi kan ikke sende til : Nederland, USA, Norge, Kina, Malaysia, Asia, Australia eller Canada. Hvis du er i tvil, vennligst kontakt oss via e-post eller telefon, og vi vil kunne identifisere om landet ditt er kvalifisert.

4. Hva er frakt kostnaden?

Alle fraktkostnader blir kalkulert når du sjekker ut. Kostnaden for levering er avhengig av bestillingsverdien og landet som bestillingen din sendes til.

5. Sender dere til USA?

Barney's Farm sender ikke produkter til noen stat i USA.

6. Hvor lang tid tar det for pakke min å ankomme?

Alle frakttider varierer avhengig av destinasjonen til pakken. Anslått leveringstid utarbeides i løpet av bestillingsprosessen, og du blir gitt et anslag på sluttleveransen avhengig av fraktregion. Ett unikt sporingsnummer blir prosessert etter at bestillingen er sendt, noe som gjør at leveransen din kan spores.

7. Kan jeg bytte produkt?

Alle produkter kan byttes så lenge de returneres i sin originale uåpnede emballasje.

8. Hva skjer hvis bestillingen er skadet i transitt?

Det er sjeldne tilfeller der forsendelsen blir skadet under transport. Hvis en del av bestillingen din er levert i en utilfredsstillende tilstand, vennligst kontakt oss innen en uke etter at du har motatt bestillingen. Vi vil trenge en skriftlig beskrivelse av eventuelle skader pakken din har, ledsaget av et bilde av eventuelle skader. Vi vil da kontakte deg for å rette opp dette problemet. Vær oppmerksom på at retur og skadet bestillingsvare må godkjennes av Barney's Farm team først. Eventuelle bestillinger returnert uten forutgående samtykke vil ikke bli behandlet.

9. Hva skjer hvis deler eller hele bestillingen min mangler?

Vi sender alle bestillinger i diskret, umerket emballasje. Vi tar absolutt minimumsbeløp for frakt som mulig, samtidig som du er sikker på at varene dine kommer trygt og raskt fram. I det usannsynlige tilfelle at du ikke mottar din bestillingen slik den var ment, når det er tilgjengelig, inkluderer våre frakt alternativer forsikring til verdien av produktene i bestillingen (unntatt fraktkostnad). Vi må imidlertid motta relevant fotografisk bevis før vi kan returnere 100% av verdien på produktene dine til kontoen din.

10. Min pakke kom ikke fram til sin angitte dato?

Hvis pakken din ikke er ankommet til angitt dato, vennligst ta kontakt med levrandør tjenesten først. Og sørg for å sjekke sporingsnummeret ditt for å se om det er mulige forsinkelser som kan påvirke leveransen av pakken din. Husk: Lørdag og søndag teller ikke som arbeidsdager. Hvis pakken din mangler eller er skadet, vennligst se de andre "ofte stilte spørsmålene" på vår side.

11. Kan jeg få pakken min sent til en P.O-boks?

For å opprettholde personvern og bevare våre leveranser diskret, sender vi bare til personlige adresser.

12. Hvor lang tid tar det å motta ordren min?

Barney's Farm team forsøker å gjøre alle forsendelser innen 24 timer etter at bestillingen er fullført. Vi pakker og sender våre bestillinger fra mandag til fredag, unntatt nasjonale helligdager. Vi vil holde deg informert via e-post mens bestillingen din behandles. Hvis bestillingen din viser en "Delay" -status, er det mulig at problemet er relatert til tilgjengeligheten av produktet, eller i noen tilfeller med informasjonen du har oppgitt for forsendelsen. Hvis du foreslo noe uventet, vil vi kontakte deg for å rette opp problemet ..

13. Kan bestillingen bli levert til en annen adresse?

Vi kan kun sende bestillinger til adressen som ble gitt under leveransen. Når vi har sendt bestillingen din, kan vi ikke endre den angitte adressen. Vennligst sørg for at alle detaljer er korrekte ved bestilling, da Barney's Farm ikke holdes ansvarlig for tilleggsavgift eller ikke mottatt pakke

14. Hva skjer hvis jeg ikke er hjemme når pakken leveres?

Posttjenesten vil forsøke å levere pakken flere ganger. Under noen omstendigheter vil de levere den til et lokalt pakkedistribusjonsanlegg. Hvis du ikke henter pakken innen den angitte fristen, sendes pakken tilbake til varehusene våre. Vi vil kontakte deg en gang når det gjelder bestillingen din i tilfelle at pakken din returneres til vårt lager.

15. Kan Tollene sjekke pakken min?

Mens vi prøver å forsikre at pakken blir sendt så diskret som mulig, er det alltid sjansen for at Tollen vil sjekke bestillingen din, uavhengig av fraktalternativet. Selv om Barney's Farm sender til ditt land, kan vi ikke gi noen opplysninger om den juridiske statusen til noen av våre produkter i det landet. Vennligst undersøk dine lokale lover og forskrifter før du kjøper, da Barney's Farm ikke kan holdes ansvarlig om bestillingen din blir stoppet i tollen.

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke