BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE

OM OSS

Det var på slutten av 80-tallet, mens intenst snøfall landet høyt oppe på Himalaya fjellet, at en liten gruppe oppdrettere begynte å krysse nøye utvalgt cannabis-varianter. De var fra hvert hjørne av Midtøsten og Asia. Rike avlinger av Sativa og Indica holdt gruppens ånd oppe i løpet av en periode på 3-år på det øde fjellet. Ett av medlemmene fra denne talentfulle gruppen ville fortsette, å skapte etter vært en av de mest fremtredende cannabisfrø-selskapene i verden. Den virksomheten er Barney's Farm, og mannen som startet alt er Derry.

Etter sin vellykkede periode i Asia, dro Derry i 1992 tilbake til Amsterdam med sine nyopprettede cannabisfrø og tok roret på Barney's Coffee Shop. Cannabis variantene hans ble raskt veldig populære rundt hele verden og har gjort Barney’s til en plass à stoppe innom for alle som er interesserte i cannabisfrø.

Den unike naturen til opprin¬nelsen av selskapet Barney's Farm, legger bare til den allerede store populariteten. Som vinner av utallige priser og et uendelig ønske om å produsere "nye og spennende" cannabis-varianter, er det ikke rart at det er en internasjonal etterspørsel etter Barney's Farm Creations.

I løpet av de siste tiårene har Barney's Farm produsert noen av verdens mest populære varianter av cannabis. De har vunnet HT Cannabis Cup og andre Indica / Sativa Cups med G13 Haze, Liberty Haze, Amnesia Haze, Willie Nelson, Cookies Kush, Pineapple Chunk, Tangerine Dream og mange flere. Og Critical Kush ble en bestselger bare få måneder etter den ble utgitt.

il tross for en historie som spenner over nesten 30 år, har Barney's Farms popularitet aldri blitt redusert. Nye varianter kommer hele tiden på markedet, noe som gjør det mulig for et stadig økende publikum å fortsette å nyte frø av høy kvalitet fra et selskap som startet, bokstavelig talt, øverst og har holdt seg der siden.

 

Telefon
+31-204117249


Tilleggsinformasjon
BTW/VAT:NL8160.12.453B01
KvK:34251957

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke