BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Critical Kush
Critical Kush 1Critical Kush 2Critical Kush 3Critical Kush 4Critical Kush 5
Critical Kush 6Critical Kush 7Critical Kush 8Critical Kush 9Critical Kush 10

CRITICAL KUSH

OPPLEV DEN ULTIMATE KUSH KRAFTEN MED DENNE EKSEMPLARISKE OG KUSH-KRYSNINGEN

Cup Winner
RATING
Critical Mass x OG Kush
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

CRITICAL KUSH™ Cannabis FrØ

Critical Kush™ er en blanding av den berømte Critical Mass og OG Kush. Dette er en kraftig og ekstremt sterk Indica-plante, som gir store mengder av en vakker, veldig potent Kush. Blomstrer på bare 8 uker innendørs og vokser til middels høyde med et stor blomst til blad-forhold. Gled deg over en aromatisk duft, sticky og krystall dekkede buds og en knockout effekt. Kush smaken er lett gjenkjennelig, og utbytte per plante fenomenal. Denne nye hybrid planten er et betydelig fremskritt i moderne cannabis avl. Den Indica dominerende naturen gjør den ideell for avslapning, smertelindring og kvelds-røyking, en god “nattings”

Critical Kush Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Critical Mass x OG Kush
Stimulerende, beroligende, avslappende
650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
medium
100%
100% Indica
Fersk Furu, Lemon Pie, Tangy
Jordaktig, urter, bensin
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Critical Mass x OG Kush
Stimulerende, beroligende, avslappende
650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
medium
100%
100% Indica
Fersk Furu, Lemon Pie, Tangy
Jordaktig, urter, bensin

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke