BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Critical Kush
Critical Kush 1Critical Kush 2Critical Kush 3Critical Kush 4Critical Kush 5
Critical Kush 6Critical Kush 7Critical Kush 8Critical Kush 9Critical Kush 10

CRITICAL KUSH STRAIN

OPPLEV DEN ULTIMATE KUSH KRAFTEN MED DENNE EKSEMPLARISKE OG KUSH-KRYSNINGEN

Cup Winner
RATING
Critical Mass x OG Kush
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Critical Kush Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Critical Kush er en blanding av den berømte Critical Mass og OG Kush. Dette er en kraftig og ekstremt sterk Indica-plante, som gir store mengder av en vakker, veldig potent Kush. Blomstrer på bare 8 uker innendørs og vokser til middels høyde med et stor blomst til blad-forhold. Gled deg over en aromatisk duft, sticky og krystall dekkede buds og en knockout effekt. Kush smaken er lett gjenkjennelig, og utbytte per plante fenomenal. Denne nye hybrid planten er et betydelig fremskritt i moderne cannabis avl. Den Indica dominerende naturen gjør den ideell for avslapning, smertelindring og kvelds-røyking, en god “nattings”Er Critical Kush Indica eller Sativa?
Critical Kush-strainen fra Barneys Farm er 100% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Critical Kush-frø?
For å lagre Critical Kush frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Critical Kush-strain?
Det er mange teknikker for å spire Critical Kush cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Critical Kush legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Critical Kush-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Critical Kush cannabisfrø?
Critical Kush cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Critical Kush Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Critical Mass x OG Kush
Stimulerende, beroligende, avslappende
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
medium
100%
100% Indica
Fersk Furu, Lemon Pie, Tangy
Jordaktig, urter, bensin
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Critical Mass x OG Kush
Stimulerende, beroligende, avslappende
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
medium
100%
100% Indica
Fersk Furu, Lemon Pie, Tangy
Jordaktig, urter, bensin

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke