BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Pineapple Chunk
Pineapple Chunk 1Pineapple Chunk 2Pineapple Chunk 3Pineapple Chunk 4Pineapple Chunk 5
Pineapple Chunk 6Pineapple Chunk 7Pineapple Chunk 8Pineapple Chunk 9Pineapple Chunk 10

PINEAPPLE CHUNK STRAIN

Cup Winner
RATING
Pineapple x Skunk #1 x Cheese
33% OFF
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Pineapple Chunk Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

PINEAPPLE CHUNK ble avlet frem ved å krysse "Barney's Farm" Sweet Pineapple med Cheese / Skunk #1, med hensikt for at denne nye sorten skulle bevare essensen og smaken av disse deilige variantene. Resultatet er en ekstremt kraftig og stabil plante. Mugg og sykdoms motsandsdyktig. Essensen og smaken av PINEAPPLE CHUNK er åpenbar. Dens aroma av earthy Cheese X Skunk er styrket av den fantastiske essensen av søt ananas. Smaken er deilig og unik. Jord smakene er støttet opp av den sterke appetittvekkende ananas ettersmaken. En massiv THC mengde og høy CBD, som gir en kraftig “couch lock” effekt.Er Pineapple Chunk Indica eller Sativa?
Pineapple Chunk-strainen fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Pineapple Chunk-frø?
For å lagre Pineapple Chunk frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Pineapple Chunk-strain?
Det er mange teknikker for å spire Pineapple Chunk cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Pineapple Chunk legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Pineapple Chunk-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Pineapple Chunk cannabisfrø?
Pineapple Chunk cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Pineapple Chunk Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Pineapple x Skunk #1 x Cheese
Cerebral Energi, Mild Euphoria, Oppkvikkende, Sensation, Kreativ
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
medium
80%
20%
MEST INDICA
Søt ananas, Cheesey, Furu
Jordaktig, Cheesey, Ananas
3
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Pineapple x Skunk #1 x Cheese
Cerebral Energi, Mild Euphoria, Oppkvikkende, Sensation, Kreativ
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
medium
80%
20%
MEST INDICA
Søt ananas, Cheesey, Furu
Jordaktig, Cheesey, Ananas
3

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke