BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Ayahuasca Purple
Ayahuasca Purple 1Ayahuasca Purple 2Ayahuasca Purple 3Ayahuasca Purple 4Ayahuasca Purple 5
Ayahuasca Purple 6Ayahuasca Purple 7Ayahuasca Purple 8Ayahuasca Purple 9Ayahuasca Purple 10

AYAHUASCA PURPLE STRAIN

LøFT DIN BEVISSTHET MED DENNE EKSTRAORDINæRE INDICAEN SOM VIL GI DEG VANN I MUNNEN

 
RATING
Red River Delta x Master Kush
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Ayahuasca Purple Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

The Farm mottok en gave av disse Red River Delta-frøene for noen år siden. Når de ble dyrket fram, var disse utrolig vakre lilla / rubinrøde plantene en åpenbaring. Ved å krysse de med den originale Master Kush fant vi en perfekt plante. Ayahuasca Purple viser nesten rene Indica egenskaper. Brede vifteblader og en kort sterk struktur som bærer kolossale tette Buds som vender seg til en vakker lilla glans i de siste to ukene med blomstring. Grenene trenger støtte i den siste uken av blomstringen. Denne varianten skaper en himmelsk, avslappende og tilfredsstillende effekt med en rik, sjelden hasselnøtt og papaya aroma.Er [STRAINNAVN] Indica eller Sativa?
[STRAINNAVN]-strainen fra Barneys Farm er 100% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Ayahuasca Purple-frø?
For å lagre Ayahuasca Purple frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Ayahuasca Purple-strain?
Det er mange teknikker for å spire [STRAINNAVN] cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Ayahuasca Purple legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Ayahuasca Purple-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Ayahuasca Purple cannabisfrø?
Ayahuasca Purple cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Ayahuasca Purple Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Red River Delta x Master Kush
Sosial, Euphoria, Glad, Avslappende, Søvnig
800 gr/plant
500-600 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
medium
100%
100% Indica
Lavendel, Mango, Nøttete, Tropisk
Papaya, Jordaktig, Blomstret, Skarp, Sur, Søt
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Red River Delta x Master Kush
Sosial, Euphoria, Glad, Avslappende, Søvnig
800 gr/plant
500-600 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
medium
100%
100% Indica
Lavendel, Mango, Nøttete, Tropisk
Papaya, Jordaktig, Blomstret, Skarp, Sur, Søt

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke