BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Laughing Buddha
Laughing Buddha 1Laughing Buddha 2Laughing Buddha 3Laughing Buddha 4Laughing Buddha 5
Laughing Buddha 6Laughing Buddha 7Laughing Buddha 8Laughing Buddha 9Laughing Buddha 10

LAUGHING BUDDHA STRAIN

HVIS DU LIKER SATIVAS, VIL DU ELSKE LAUGHING BUDDHA, TO KLASSIKERE ER KOMBINERT

Cup Winner
RATING
Thai x Jamaican
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Laughing Buddha Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Vi avlet Laughing Buddha ved å krysse en ren landrace Thai Sativa med vår jamaicanske hybrid. Laughing Buddha er en nesten ren Sativa-variant. En større belønning kommer fra lengre blomstringstid. Resultatet er en meter høy plante stinkende med store, tette, tunge buds. Planten må være godt støttet i de tre siste ukene av blomstring. Laughing Buddha er en velduftende plante med konsentrerte aromaer av eksotiske frukter og søte smaker. En energisk høy Sativa.Er Laughing Buddha Indica eller Sativa?
Laughing Buddha-strainen fra Barneys Farm er 80% Sativa 20% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Laughing Buddha-frø?
For å lagre Laughing Buddha frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Laughing Buddha-strain?
Det er mange teknikker for å spire Laughing Buddha cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Laughing Buddha legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Laughing Buddha-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Laughing Buddha cannabisfrø?
Laughing Buddha cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Laughing Buddha Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Thai x Jamaican
Fokusert, Produktiv, Lattermild, Energigivende, Kreativ, Eufori
800 gr/plant
500-600 gr/m²
70 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
medium
20%
80%
MEST SATIVA
Stekt pepper, Ananas, Sitron, Urter
Friske, Søte, Eksotiske frukter
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Thai x Jamaican
Fokusert, Produktiv, Lattermild, Energigivende, Kreativ, Eufori
800 gr/plant
500-600 gr/m²
70 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
medium
20%
80%
MEST SATIVA
Stekt pepper, Ananas, Sitron, Urter
Friske, Søte, Eksotiske frukter

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke