BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Amnesia Lemon
Amnesia Lemon 1Amnesia Lemon 2Amnesia Lemon 3Amnesia Lemon 4Amnesia Lemon 5
Amnesia Lemon 6Amnesia Lemon 7Amnesia Lemon 8Amnesia Lemon 9Amnesia Lemon 10

AMNESIA LEMON STRAIN

LøFT DITT SINN TIL ET HøYERE STED MED VÅR CUP-VINNENDE ENERGIZER AMNESIA LEMON

Cup Winner
RATING
Amnesia Haze x Lemon Skunk
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Amnesia Lemon Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Barneys Amsterdam sammen med Soma vant Cannabis-cupen med Amnesia Haze i 2004. Amnesia Lemon er en krysning av Soma's Amnesia Haze og Lemon Skunk. Med en deilig blanding av Amnesia Haze og Lemon Skunk smaker og med styrken og hardføre fra begge variantene, produserte vi denne klassiske Amnesia Lemon. Den oppløftende og cerebrale effekten er definitivt Sativa, men utrolig nok har Amnesia Lemon en blomstring syklus på bare 8 til 9 uker. Planten vokser middels høy og leverer lange og tette klynger av buds.Er [STRAINNAVN] Indica eller Sativa?
[STRAINNAVN]-strainen fra Barneys Farm er 60% Sativa 40% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Amnesia Lemon-frø?
For å lagre Amnesia Lemon frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Amnesia Lemon-strain?
Det er mange teknikker for å spire [STRAINNAVN] cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Amnesia Lemon legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Amnesia Lemon-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Amnesia Lemon cannabisfrø?
Amnesia Lemon cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Amnesia Lemon Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Amnesia Haze x Lemon Skunk
Oppløftende, celebral
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
40%
60%
MEST SATIVA
Sitron, krydret og søt
Eksotisk, Jordaktig, Sitrus
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Amnesia Haze x Lemon Skunk
Oppløftende, celebral
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
40%
60%
MEST SATIVA
Sitron, krydret og søt
Eksotisk, Jordaktig, Sitrus

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke