BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
LSD
LSD 1LSD 2LSD 3LSD 4LSD 5
LSD 6LSD 7LSD 8LSD 9LSD 10

LSD STRAIN

BLI DRATT INN TIL EN ANNEN DIMENSJON MED DENNE PSYKEDELISKE KLASSIKEREN FRA BARNEYS FARM

Cup Winner
RATING
Original Skunk #1 x Afghan Indica
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

LSD Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

LSD ble oppkalt av Barneys Farm crew på grunn av sin kraftige trippy effekt. LSD er en sterk mugg og sykdomsresistent plante som trives godt under alle vekstforhold. Veldig lett å dyrke og med litt stell og oppmerksomhet gir LSD svært høye avlinger, prisvinnende og kraftfulle resultater. Smaken minner om en intens kastanje med en søt, musky lukt. LSD produserer en euforisk og veldig kraftig “stein” effekt.Er LSD Indica eller Sativa?
LSD-strainen fra Barneys Farm er 30% Sativa 70% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra LSD-frø?
For å lagre LSD frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra LSD-strain?
Det er mange teknikker for å spire LSD cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra LSD legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når LSD-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire LSD cannabisfrø?
LSD cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

LSD Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Original Skunk #1 x Afghan Indica
Sosial, Kroppshøy, Euphorisk, Oppløftet
800 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Jordlig Kastanje, Jordlig Sitron, Sitrus, Søt og Sur
Musky, Jordaktig Blosmt, Urter, Skunky, Skarp
4
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Original Skunk #1 x Afghan Indica
Sosial, Kroppshøy, Euphorisk, Oppløftet
800 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Jordlig Kastanje, Jordlig Sitron, Sitrus, Søt og Sur
Musky, Jordaktig Blosmt, Urter, Skunky, Skarp
4

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke