BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Blue Cheese
Blue Cheese 1Blue Cheese 2Blue Cheese 3Blue Cheese 4Blue Cheese 5
Blue Cheese 6Blue Cheese 7Blue Cheese 8Blue Cheese 9Blue Cheese 10

BLUE CHEESE STRAIN

SE VERDEN SMELTE OM TIL EN MYKERE, MER LEKFULL VERSJON AV SEG SELV MED DENNE KLASSIKEREN

 
RATING
Original Cheese x Blueberry
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Blue Cheese Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Denne varianten av BLUE CHEESE er en av de beste og sterkeste på markedet, og er garantert å slå deg ut. Dette er en lett plante å dyrke, som gir et utrolig utbytte av duftende og smakfulle buds. Den intense smaken av moden ost gir en myk ettersmak av søt blåbær. Denne korte planten har sterke sidegrener som utvikler tunge klebrige colas med en kort blomstringstid. Forbered deg på å slappe av, fordi dette er en sann nytelse for Indica-entusiaster. Den er også tilgjengelig i en autoflower versjon.Er Blue Cheese Indica eller Sativa?
Blue Cheese-strainen fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Blue Cheese-frø?
For å lagre Blue Cheese frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Blue Cheese-strain?
Det er mange teknikker for å spire Blue Cheese cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Blue Cheese legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Blue Cheese-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Blue Cheese cannabisfrø?
Blue Cheese cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Blue Cheese Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Original Cheese x Blueberry
Glede, eufori, dyp krops-avslaping, søvnig, kreativ, appetitt
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
80-110cm
80-110cm
120-150cm
medium
80%
20%
MEST INDICA
Blåbær, Cheese, kremet, krydret, søt
Blue Cheese, søt blåbær, jordaktig, skarp, søt
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Original Cheese x Blueberry
Glede, eufori, dyp krops-avslaping, søvnig, kreativ, appetitt
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
80-110cm
80-110cm
120-150cm
medium
80%
20%
MEST INDICA
Blåbær, Cheese, kremet, krydret, søt
Blue Cheese, søt blåbær, jordaktig, skarp, søt

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke