BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Gorilla Glue Auto
Gorilla Glue Auto 1Gorilla Glue Auto 2Gorilla Glue Auto 3Gorilla Glue Auto 4Gorilla Glue Auto 5
Gorilla Glue Auto 6Gorilla Glue Auto 7Gorilla Glue Auto 8Gorilla Glue Auto 9Gorilla Glue Auto 10

GORILLA GLUE AUTO STRAIN

FøL KRAFTEN FRA JUNGELEN MED GORILLA GLUE AUTO

 
RATING
Gorilla Glue #4 x BF Super Auto #1
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Gorilla Glue Auto Cannabis FrØ

Type: Autoflower Strain

Følg Toni13 Barneys Farm offisielle Test Dyrker i dag! Se hans siste dyrke dagbok GORILLA GLUE AUTO - https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuana - https://www.facebook.com/pg/Toni13A/posts/ GORILLA GLUE AUTO av Barney's Farm er en rask blomstrende hybrid som vil lime deg fast uansett hvor enn du måtte være. Dette er ikke en plante for nybegynnere og dens potente effekt bør behandles med respekt. Denne nye super raske versjonen 55% Indica fra vår fantastiske Gorilla Glue krysset med den spennende neste generasjons BF Super Auto # 1 som gir et enormt utbytte på 600g / m2 med en høyde på opptil 110 cm. Nydelige dufter av kaffe og krem ​​kan kjennes under blomstring. Kombinert med notoriske THC-nivåer på 25% kan forstå den dype kjærligheten folk føler for denne unike planten. I løpet av bare 70-75 dager vil enorme velduftende blomster med veldig tette buds bryte ut av denne fantastiske autofloweren. Nyt noen psykedeliske frodigheter fra dette Indica-dominerende tilskuddet til vår Autoflowering Cali Collection, GORILLA GLUE AUTO av Barney's Farm.Er Gorilla Glue Auto Indica eller Sativa?
Gorilla Glue Auto-strainen fra Barneys Farm er 45% Sativa 55% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Gorilla Glue Auto-frø?
For å lagre Gorilla Glue Auto frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Gorilla Glue Auto-strain?
Det er mange teknikker for å spire Gorilla Glue Auto cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Gorilla Glue Auto legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Gorilla Glue Auto-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Gorilla Glue Auto cannabisfrø?
Gorilla Glue Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Gorilla Glue Auto Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
AUTOFLOWER
Gorilla Glue #4 x BF Super Auto #1
Tung stein
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-130cm
medium
55%
45%
MEST INDICA
Kremete
Kaffe og krydder
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
AUTOFLOWER
Gorilla Glue #4 x BF Super Auto #1
Tung stein
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-130cm
medium
55%
45%
MEST INDICA
Kremete
Kaffe og krydder

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke