BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Sweet Tooth #1
Sweet Tooth #1 1Sweet Tooth #1 2Sweet Tooth #1 3Sweet Tooth #1 4Sweet Tooth #1 5
Sweet Tooth #1 6Sweet Tooth #1 7Sweet Tooth #1 8Sweet Tooth #1 9Sweet Tooth #1 10

SWEET TOOTH #1 STRAIN

KOM INN TIL EN DEILIG VERDEN MED HYPNOTISERENDE AVLAPPING MED DENNE SøTE OG SPESIELLE STJERNEN

Cup Winner
RATING
Afghani x Nepalese x Hawaiian
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE
  • Beklager, dette frøet er ikke tilgjengelig for øyeblikket.
  • Vil du at vi sender deg en e-post når dette frøet er på lager igjen?

Sweet Tooth #1 Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Barneys Farm Sweet Tooth tok cannabis-verdenen med storm tidlig pà 2000-tallet, og har i tre år vunnet Cannabis Cup premier. Dens styrke og attraksjon er fortsatt fenomenal, og vi er glade for å fortsette vårt lange forhold til denne varianten. Sweet Tooth er lett å dyrke, produserer høye avlinger av store sticky colas med resin. Planten vokser middels høyt med betydelige sterke sidegrener som trenger støtte i de siste ukene. Sweet Tooth “cured buds” har en fantastisk kompleks søt mango x musk aroma.Er [STRAINNAVN] Indica eller Sativa?
[STRAINNAVN]-strainen fra Barneys Farm er 30% Sativa 70% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Sweet Tooth #1-frø?
For å lagre Sweet Tooth #1 frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Sweet Tooth #1-strain?
Det er mange teknikker for å spire [STRAINNAVN] cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Sweet Tooth #1 legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Sweet Tooth #1-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Sweet Tooth #1 cannabisfrø?
Sweet Tooth #1 cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Sweet Tooth #1 Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Afghani x Nepalese x Hawaiian
Roer nervene, Glad, Avslappende
800 +
550 gr/m²
800+
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
90cm
100-140cm
medium
70%
30%
Grapefrukt, Moden Mango, Jordlig
Treverk, Blomsteraktig, Bær
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Afghani x Nepalese x Hawaiian
Roer nervene, Glad, Avslappende
800 +
550 gr/m²
800+
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
90cm
100-140cm
medium
70%
30%
Grapefrukt, Moden Mango, Jordlig
Treverk, Blomsteraktig, Bær

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke