BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Amnesia Haze Auto
Amnesia Haze Auto 1Amnesia Haze Auto 2Amnesia Haze Auto 3Amnesia Haze Auto 4Amnesia Haze Auto 5
Amnesia Haze Auto 6Amnesia Haze Auto 7Amnesia Haze Auto 8Amnesia Haze Auto 9Amnesia Haze Auto 10

AMNESIA HAZE AUTO STRAIN

DENNE MULTIPRISVINNENDE AMSTERDAM-LEGENDEN, NÅ KRYSSET MED VÅR BF SUPER AUTO #1

 
RATING
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
33% OFF
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Amnesia Haze Auto Cannabis FrØ

Type: Autoflower Strain

AMNESIA HAZE AUTO AMNESIA HAZE AUTO er sannsynligvis en av de mest spennende utgivelsene som barney's farm har gitt ut på en stund, en lenge ventet og forsinket utvikling av en ekte klassiker. Opprinnelsen til AMNESIA HAZE genetikk er ganske fantastisk, og krysser landraser fra Sørøst-Asia (thailandsk, kambodsjansk, laotisk) med et dryss av jamaicanske Haze-varianter toppet med akseleranten fra afghansk – hawaiisk genetikk. For nesten to tiår siden ga Soma en av sine beste AMNESIA HAZE-fenotyper til Barneys Farm Labs. Denne legendariske genetikken som dominerte Amsterdam-scenen siden Barney's vant High Times Cannabis Cup i 2004, har ulmet stille i bakgrunnen mens de har holdt ut en kompleks fusjon med vår BF Super Auto #1. AMNESIA HAZE AUTO er en enormt produktiv sativa-dominerende hybrid med akselerert vekst på grunn av sin Sativa-arv. Vokser høyere enn de fleste autoblomstrende varianter opp til 150 cm med omfattende tette olivengrønne glitrende blomstrende strukturer, dekket av tette oransje hår. Som du kan forvente fra denne utrloige ætten, dens intense blanding av jordaktige aromaer med rike karakteristiske hint av sitroner og sitrus umiddelbart gjenkjennelig for denne klassikeren. De mest fremtrendene terpenene i Amnesia Haze Autos unike fusjon er karyofyllen, etterfulgt av myrcen og limonen for bare å nevne noen.Er Amnesia Haze Auto Indica eller Sativa?
Amnesia Haze Auto-strainen fra Barneys Farm er 80% Sativa 20% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Amnesia Haze Auto-frø?
For å lagre Amnesia Haze Auto frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Amnesia Haze Auto-strain?
Det er mange teknikker for å spire Amnesia Haze Auto cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Amnesia Haze Auto legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Amnesia Haze Auto-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Amnesia Haze Auto cannabisfrø?
Amnesia Haze Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Amnesia Haze Auto Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
AUTOFLOWER
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-140cm
20%
80%
MEST SATIVA
Sprø og forfriskende, sitroner, sitrusfrukter og jordisk furu.
Jordaktige aromaer med rike karakteristiske hint av sitroner og sitrus.
VARMT & TEMPERERT
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
AUTOFLOWER
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-140cm
20%
80%
MEST SATIVA
Sprø og forfriskende, sitroner, sitrusfrukter og jordisk furu.
Jordaktige aromaer med rike karakteristiske hint av sitroner og sitrus.
VARMT & TEMPERERT

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke