BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Bad Azz Kush
Bad Azz Kush 1Bad Azz Kush 2Bad Azz Kush 3Bad Azz Kush 4Bad Azz Kush 5
Bad Azz Kush 6Bad Azz Kush 7Bad Azz Kush 8Bad Azz Kush 9

BAD AZZ KUSH STRAIN

LA TANKENE DINE SLAPPE AV OG LINDRE SMERTEN DIN MED DENNE VILLE INDICAEN FRA LA

Cup Winner
RATING
Original OG x Urkel x Afghan Kush
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE
  • Beklager, dette frøet er ikke tilgjengelig for øyeblikket.
  • Vil du at vi sender deg en e-post når dette frøet er på lager igjen?

Bad Azz Kush Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Bad Azz startet livet fra et spesielt utvalg fra våre venner i LA over år med forsiktig og vedvarende arbeid. Vi krysset Original OG med Afghan Kush og derfra krysset vi den med Urkel. Bad Azz Kush er det endelige resultatet. Bad Azz Kush er en plante med kraftig tesin produksjon.. Planten kan strekke seg i blomstringsperioden og vil trenge litt plass for enorme colas til å utvikle seg. En unik dank og lette skog frukt aromaer. Oppkalt etter vår venn og Rapper Bad Azz fra Tha Dogg Pound Gangsta Crips (Takk Jamarr).Er Bad Azz Kush Indica eller Sativa?
Bad Azz Kush-strainen fra Barneys Farm er 100% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Bad Azz Kush-frø?
For å lagre Bad Azz Kush frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Bad Azz Kush-strain?
Det er mange teknikker for å spire Bad Azz Kush cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Bad Azz Kush legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Bad Azz Kush-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Bad Azz Kush cannabisfrø?
Bad Azz Kush cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Bad Azz Kush Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Original OG x Urkel x Afghan Kush
Avslappende for kroppen, eufori, glad, avslappende
700 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
medium
100%
100% Indica
Smak av bær, urter, krydder og søt
Fruktig, Jordaktig, Furu
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Original OG x Urkel x Afghan Kush
Avslappende for kroppen, eufori, glad, avslappende
700 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
medium
100%
100% Indica
Smak av bær, urter, krydder og søt
Fruktig, Jordaktig, Furu

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke