BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Banana Punch
Banana Punch 1Banana Punch 2Banana Punch 3Banana Punch 4Banana Punch 5
Banana Punch 6Banana Punch 7Banana Punch 8Banana Punch 9Banana Punch 10

BANANA PUNCH STRAIN

NOK EN AVLSMESTERKLASSE, FRISTENDE AROMAER OG EKSOTISKE FARGER FRA BANANA OG X PURPLE PUNCH

 
RATING
Banana OG x Purple Punch
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Banana Punch Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

BANANA PUNCH fra Barneys Farm BANANA PUNCH er nok en avlsmesterklasse fra Barney's Farm-laben og det neste deilige tillegget til vår prestisjetunge eksepsjonelle blomstersamling, som kombinerer to av de mest ettertraktede genetikken Banana OG og Purple Punch! Vi valgte en ekstraordinært beroligende 55 % Indica basert variasjon for å utvikle en plante som konsekvent ga høyere avlingspotensial kombinert med en kortere blomstringsperiode på bare 60-65 dager. Dette kombinert med forbedret terpenproduksjon, spesielt av Limonene og Pinene, skapte en ryggrad med sitrussmak av tropisk frukter perfekt for banan OGs utsøkte essenser av moden søt banan som skinner gjennom. BANANA PUNCH er en sterk, solid plante og ekstremt allsidig for et bredt spekter av dyrkingsteknikker, innendørs når den en perfekt håndterbar høyde innen noen få uker, mens utendørs kan du forvente noe helt spesielt når modningen går mot slutten av september. De betagende fargene og aromatiske egenskapene til vår OG Kush-etterkommer Purple Punch gikk ikke tapt under avlsprosessen, ettersom vår BANANA PUNCH utvikler seg, vakre dype lilla og oransje kommer frem i kontrast til de mørke, livlige nyansene av grønt. Med begynnelsen av blomstringen tar grenene raskt form, dens olivenformede klynger utvider seg og formerer seg kontinuerlig, og blir tett dekket med lyse ravfargede pistiller og gyldent belegg av klebrige harpiksholdige trikomer. Den mest fremtredende terpenen i vår Banana Punch er limonen, etterfulgt av Pinene, myrcene og caryophyllene. Vil du vite mer? Følg Toni13 mens han dyrker Barney's Farm prestisjetunge BANANA PUNCH https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuanaEr Banana Punch Indica eller Sativa?
Banana Punch-strainen fra Barneys Farm er 45% Sativa 55% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Banana Punch-frø?
For å lagre Banana Punch frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Banana Punch-strain?
Det er mange teknikker for å spire Banana Punch cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Banana Punch legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Banana Punch-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Banana Punch cannabisfrø?
Banana Punch cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Banana Punch Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Banana OG x Purple Punch
Avslappet, euforisk, Positivt kreativ
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
110cm
100-110cm
150-200cm
medium
55%
45%
MEST INDICA
Jordaktig søt banan, tropiske søte bær
Moden banan. Søt og sur sitrus
3
Cool, Hot & Temperate
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Banana OG x Purple Punch
Avslappet, euforisk, Positivt kreativ
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
110cm
100-110cm
150-200cm
medium
55%
45%
MEST INDICA
Jordaktig søt banan, tropiske søte bær
Moden banan. Søt og sur sitrus
3
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke