BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Biscotti Mintz
Biscotti Mintz 1Biscotti Mintz 2Biscotti Mintz 3Biscotti Mintz 4Biscotti Mintz 5
Biscotti Mintz 6Biscotti Mintz 7Biscotti Mintz 8Biscotti Mintz 9Biscotti Mintz 10

BISCOTTI MINTZ STRAIN

OPPLEV UTSTÅENDE AMERIKANSKE GENETIKK OG UTROLIGE SMAKER MED BISCOTTI MINTZ

 
RATING
Biscotti x Mintz
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Biscotti Mintz Cannabis FrØ

BISCOTTI MINTZ ™ fra Barneys Farm er laget for ekte kjennere med to av USAs premium og mest sjeldene Cannabis varianter. Barneys Laboratoriet krysset Biscotti; allerede en vinnende variant verden over 80% Indica-dominant, med vår eksklusive og deilige Mintz-fenotype. Resultatene var imponerende, Cookies-varianten x OG Kush-foreldre ga den en utrolig styrke og er en smaksbombe, legg til infusjonen av den kremete myke Mintz-genetikken, skapte denne fristende nye mester av en Cannabis variant, en helt unik utgave i katalogen vår. BISCOTTI MINTZ ™ har ofte en dyp lilla farge med trikomproduksjon utenom det vanlige. I løpet av slutten på blomstrings tiden viser bladene et vakkert utvalg av lilla, appelsiner og greener som omslutter de tett formede, sterkere mørkegrønne buds med dristige lilla høydepunkter og lange oransje hår. Du vil bli forbløffet over den spennende, fristende smaken og deilige aromaene, deilige smaker med snev av sjokoladekake med kremete mynte og krydder. Karakteristiske Limonene, Caryophyllene, Eucalyptol terpener kommer sammen for å produsere eksepsjonelt appetittvekkende aroma. Med BISCOTTI MINTZ ™ kan du oppdage en svært kreativ, fokusert og avslappende effekt med en merkbar og tydelig men krypende energigivende kropps høy.

Biscotti Mintz Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Biscotti x Mintz
Kreativ Avslappende Body High
1.5kg per plant
600-650 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
80-90cm
200cm
medium
80%
20%
MEST INDICA
kushy smaker, hint av sjokoladekjeks, kremet mynte.
Exceptionally appetizing creamy kushy aroma.
VARMT & TEMPERERT
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Biscotti x Mintz
Kreativ Avslappende Body High
1.5kg per plant
600-650 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
80-90cm
200cm
medium
80%
20%
MEST INDICA
kushy smaker, hint av sjokoladekjeks, kremet mynte.
Exceptionally appetizing creamy kushy aroma.
VARMT & TEMPERERT

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke