BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Blue Cheese Auto
Blue Cheese Auto 1Blue Cheese Auto 2Blue Cheese Auto 3Blue Cheese Auto 4Blue Cheese Auto 5
Blue Cheese Auto 6Blue Cheese Auto 7Blue Cheese Auto 8Blue Cheese Auto 9Blue Cheese Auto 10

BLUE CHEESE AUTO STRAIN

SMAK PÅ CHEESEY BUDS PÅ KORT TID MED DENNE AUTOFLOWERING VERSJONEN AV VÅR KLASSIKER

 
RATING
Cheese x Blueberry x Ruderalis
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Blue Cheese Auto Cannabis FrØ

Type: Autoflower Strain

En veldig lett å dyrke og svært produktiv autoflower versjon av vår klassiske Blue Cheese. Denne banebrytende Blue Cheese er en autoflower-versjon av den banebrytende Barneys Farm Blue Cheese. Og en unik ruderalis genetikk for avl. Grofasen skifter automatisk til blomstring i femte uke. Duften av ost og jordiske smaker fra den opprinnelige Blue Cheese dominerer denne autoflower planten, som vokser med liten innsats og vil blomstre under de fleste forhold.Er [STRAINNAVN] Indica eller Sativa?
[STRAINNAVN]-strainen fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Blue Cheese Auto-frø?
For å lagre Blue Cheese Auto frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Blue Cheese Auto-strain?
Det er mange teknikker for å spire [STRAINNAVN] cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Blue Cheese Auto legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Blue Cheese Auto-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Blue Cheese Auto cannabisfrø?
Blue Cheese Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Blue Cheese Auto Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
AUTOFLOWER
Cheese x Blueberry x Ruderalis
Avslappet, Glad, Cerebral, Fredelig, beroligende, Oppløftende, Rolig
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
500
70 - 75
80-100cm
90-120cm
KORT
80/100cm
80%
20%
MEST INDICA
Krydret, Mild Kremet Ost, Bær, Blåbær
Moden Ost, Søt, Fruktig, Skunky Tang
VARME
Stable
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
AUTOFLOWER
Cheese x Blueberry x Ruderalis
Avslappet, Glad, Cerebral, Fredelig, beroligende, Oppløftende, Rolig
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
500
70 - 75
80-100cm
90-120cm
KORT
80/100cm
80%
20%
MEST INDICA
Krydret, Mild Kremet Ost, Bær, Blåbær
Moden Ost, Søt, Fruktig, Skunky Tang
VARME
Stable

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke