BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Blue Sunset Sherbert
Blue Sunset Sherbert 1Blue Sunset Sherbert 2Blue Sunset Sherbert 3Blue Sunset Sherbert 4Blue Sunset Sherbert 5
Blue Sunset Sherbert 6Blue Sunset Sherbert 7Blue Sunset Sherbert 8Blue Sunset Sherbert 9Blue Sunset Sherbert 10

BLUE SUNSET SHERBERT

VæR FORBEREDT PÅ EN BLENDENDE OPPTREDEN AV EKSOTISKE TERPENERIKE AROMAER OG UTROLIGE FARGER.

 
RATING
Sunset Sherbet x Purple Punch
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

BLUE SUNSET SHERBERT™ Cannabis FrØ

BLUE SUNSET SHERBERT™ fra Barney’s Farm er en Indica dominant hybrid som gir enorme avlinger uten å bli uhåndterlig men med et mangfold av sidegrener, hver gren med kapasitet til å støtte de tyngste klyngene med buds. Superrask blomstrings tid på bare 59 til 63 dager og produserer 650-700 g / m2. Kompakt i vekst, trikromproduksjon over gjennomsnittet og strekker seg til rundt 80 cm innendørs og er en skikkelig godbit, utendørs kan hun nå svimlende to meter pluss og høste opptil 1 kg per plante. BLUE SUNSET SHERBERT ™ utfører et spektakulært tricome show i løpet av de siste dagene i blomstringstiden, og viser en magisk transformasjon som produserer et fascinerende kalejdoskop av eksotisk fargede blader, lyse oransje hår limt ned med harpiks som dekker de kompakte knoppene, skinnende med frostede trichomer, og produserer THC-nivåer testet opp til utrolige 28% hint om Purple Punch og Sherbet Dib Dab kan kjennes i disse fantastiske cannabis variantene, de høye terpenivåene inkluderer Limonen, Humulene, Terpinolene som sørger for en god kur, de fremhever det herlige, søte godteri, sitrusskall og søte bærdufter som denne planten kan gyte. BLUE SUNSET SHERBERT ™ berusende potente effekt som kombinerer det beste fra begge verdener, øyeblikkelig oppløftet kreativ euforisk sativa høy kombinert med en knockout full body Indica beroligende og avslappende opplevelse!, en perfekt måte å avrunde dagen på.

Blue Sunset Sherbert Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Sunset Sherbet x Purple Punch
kreativ euforisk sativa høy + full kropps Indica bedøvende og beroligene opplevelse
1kg per plant
650-700 gr/m²
59 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
80cm
150-200 cm
65%
35%
MEST INDICA
Søtt godteri og sitrus
Søtt godteri, sitrusskall og søt bær
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Sunset Sherbet x Purple Punch
kreativ euforisk sativa høy + full kropps Indica bedøvende og beroligene opplevelse
1kg per plant
650-700 gr/m²
59 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
80cm
150-200 cm
65%
35%
MEST INDICA
Søtt godteri og sitrus
Søtt godteri, sitrusskall og søt bær

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke