BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Blueberry OG
Blueberry OG 1Blueberry OG 2Blueberry OG 3Blueberry OG 4Blueberry OG 5
Blueberry OG 6Blueberry OG 7Blueberry OG 8Blueberry OG 9Blueberry OG 10

BLUEBERRY OG STRAIN

FORBEDRER DAGEN DIN OG FøL DIN SMERTE FORSVINNE MED BLUEBERRY OG

 
RATING
BlueBerry x OG Kush
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Blueberry OG Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Å blande to av verdens mest fremtredende varianter, for så å reprodusere de beste egenskapene fra begge disse edle genetikkene, var en kompleks oppgave. I BLUEBERRY OG har vi lykkes med å skape en plante med den klassiske Indica-kraften fra Blueberry-planten med den rike psykoaktive ryggraden til den beryktede OG Kush. Denne eksklusive, høyverdige hybrid planten slà pusten ut av noen dyrkere. Store klaser av pakket buds utvikler seg på de blomstrende plantene. En rik duft av søt sitrus og moskus kommer fra hver avling. Planten vokser til middels høyde og med mange sidegrener som gir en avling opp til 700gr / m2.Er Blueberry OG Indica eller Sativa?
Blueberry OG-strainen fra Barneys Farm er 30% Sativa 70% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Blueberry OG-frø?
For å lagre Blueberry OG frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Blueberry OG-strain?
Det er mange teknikker for å spire Blueberry OG cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Blueberry OG legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Blueberry OG-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Blueberry OG cannabisfrø?
Blueberry OG cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Blueberry OG Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
BlueBerry x OG Kush
Oppløftende, Cerebral, Euphoria, lattermild , Avslapping for kropp & hode , beroligende
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
HØYDE
100-120cm
100-110cm
120-150cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Blåbær, Musky, sitrus, Furu, Rik på smak
Sitron, Furu, Appelsin
4
20ltr
Cool, Hot & Temperate
Stable
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
BlueBerry x OG Kush
Oppløftende, Cerebral, Euphoria, lattermild , Avslapping for kropp & hode , beroligende
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
HØYDE
100-120cm
100-110cm
120-150cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Blåbær, Musky, sitrus, Furu, Rik på smak
Sitron, Furu, Appelsin
4
20ltr
Cool, Hot & Temperate
Stable

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke