BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Bubba Kush

BUBBA KUSH STRAIN

FøL RUSHET FRA BUBBHA KUSH, VERDENS BESTE INDICA

 
RATING
Afghan Kush Landrace x OG Kush
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Bubba Kush Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Denne bemerkelsesverdige planten stammer faktisk fra den berømte genetikken som opprinnelig ble oppdaget av noen som var kjent som ‘Bubbha’ i USA. Den har nå blitt stabilisert av Barneys teamet og hevet til en standard som passer sin velkjente historie og omdømme. Dette er absolutt en av de mest elskede Indikaene i verden, og måler oppsiktsvekkende 29% THC. Bubba Kush er en frekk, men produktiv plante som ikke blir for høy i løpet av den raske blomstringsperioden på 8 til 9 uker. På grunn av denne karakteristikken kan hun være en ideell kandidat for de som søker en kraftig hardtslående plante som ikke tar mye plass mens den blomstrer. Ytelsen kompromitteres ikke på noen som helst måte, men med en avkastning på opptil 600 g / m2 innendørs som lett kan nås ved å gi litt kjærlighet og omsorg for Bubbas behov. Fly igjennom Bubbas-verdenen og opplev en av de mest beroligende cannabis variantene i verden. Ekte Afghansk landrace-avstamning sørger for enestående styrke, med eksotiske dufter fra øst som minner om aromatiske tyrkiske sjokoladebarer. Hvorfor ikke ta en tur på denne unike magiske teppeturen som er den eneste Bubba Kush? Du kan høste avkastningen utendørs i løpet av den første eller andre uken av oktober, du vil være overlykkelig over å finne solide Buds med bensin duftende godhet som dekker hver gren av planten. Når blomstringen utvikler seg, utvikler disse Budsa seg til noen av de mest uforglemmelige cannabisperlene du noensinne vil se i Cannabis verden. Hennes ettertraktede effekter er helt utenfor skalaen. Ikke gå glipp av Bubbha, uansett hva du gjør!Er Bubba Kush Indica eller Sativa?
Bubba Kush-strainen fra Barneys Farm er 30% Sativa 70% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Bubba Kush-frø?
For å lagre Bubba Kush frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Bubba Kush-strain?
Det er mange teknikker for å spire Bubba Kush cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Bubba Kush legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Bubba Kush-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Bubba Kush cannabisfrø?
Bubba Kush cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Bubba Kush Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Afghan Kush Landrace x OG Kush
Euforisk avslapping, beroligende
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Søt Hashish, mocca ,Dank Earthy
Hash, litt søt, jordiske aromatiske krydder
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Afghan Kush Landrace x OG Kush
Euforisk avslapping, beroligende
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Søt Hashish, mocca ,Dank Earthy
Hash, litt søt, jordiske aromatiske krydder

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke