BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Cheese

CHEESE STRAIN

BESøK PLANET CHEESE, HELE DAGEN MED DENNE BESTEFAR AV CANNABIS VARIANTER - VÅR SPESIELLE CHEESE ER TILBAKE.

 
RATING
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

CHEESE™ Cannabis FrØ

Barneys Farm Feminized Cheese! Denne Cannabis varianten trenger ingen introduksjon, en sann klassikeren fra hvelvet til Barney’s Farm. Dette eksemplaret av genetikk som tar deg med inn i en annen Cheese basert galakse, full av pulserende kreativitet og kjærlighet. Denne varianten er en stor glede å dyrke, og vil utvikle en utrolig mengde stinkende sidegrener lastet med glitrende Cheese delikatesser. Innendørs gartnere kan høste opp til 600 g / m2 mens med utendørs eksperter kan oppnå godt over 1 kg fra en enkelt plante. Alt dette etter bare åtte ukers blomstring. Den fengslende Cheese opplevelsen vil gjøre dagen din drømmende og herlig, og gir deg et imponerende løft i kreativitet og omgjengelighet som får alt til å glitre litt lysere. Vokt dere for overdreven høy, da det ikke er noe tak for det høyeste av denne cannabis varianten. Du blir bare mer og mer Cheese. Dette er en av grunnene som gjør Cheese til en av de mest bemerkede cannabis variantene på planeten. Et ideelt valg for erfarne røykere. Revolusjonerende i cannabisverdenen, denne helt fantastiske planten krysser godt av alle boksene. Avkastningen er pålitelig med sterk avling hver gang. Smaken er unik fruktig med cheese. Og selvfølgelig er effektene rett og slett ikke fra denne verden. Sørg for at du ikke går glipp av dette ekstraordinære episke cheese eksemplet fra Barneys Farm.

Cheese Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Lykkelig, avslappet, euforisk, sulten.
600g per plant
500-600 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
medium
50%
50%
Indica/Sativa
Nøttete Cheddar ost
Klasisk skunk, skarp frukt og Røkt Cheddar ost.
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Lykkelig, avslappet, euforisk, sulten.
600g per plant
500-600 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
medium
50%
50%
Indica/Sativa
Nøttete Cheddar ost
Klasisk skunk, skarp frukt og Røkt Cheddar ost.

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke