BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Cheese Auto

CHEESE AUTO STRAIN

OPPLEV EN UNIK BLANDING AV SKARP AROMA OG AVSLAPPENDE EFFEKTER MED CHEESE AUTO CANNABIS-STRAINEN.

 
RATING
Cheese x BF Super Auto #1
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Cheese Auto Cannabis FrØ

Type: Autoflower Strain

Norsk: Cheese Auto fra Barneys Farm. Den berømte Cheese strainen er Barneys Farm autoflowering genetikk evolusjon. Denne eksepsjonelle cannabis-strainen er crème de la crème, som gir de mest kresne cannabisentusiastene en uforglemmelig opplevelse. Denne indica-dominante hybriden, kommer fra den fristende kombinasjonen av cheese og Super Auto #1 genetikk, er en eksepsjonell strain som garantert vil imponere. Cheese Auto er svært produktiv med en THC-konsentrasjon på 20 %, og har en rask blomstringstid fra frø på bare 65-70 dager. Gir opp til imponerende 550-600g/m2 inne og 200-300g per plante utendørs. Dens kompakte størrelse, som måler 80-110 cm innendørs og 90-120 cm utendørs, gjør den til et flott alternativ for dyrkere som ønsker å maksimere produksjonen og samtidig spare plass. Men det som gjør Cheese Auto virkelig spesiell er dens unike aroma- og smaksprofil. Dens skarpe ostelignende duft, kombinert med skunk og jordnære undertoner, er ulikt noe du noen gang har opplevd før. Og la oss ikke glemme den kraftige og avrundede highen, med en dypt beroligende og avslappende effekten som er perfekt for en rolig kveld i. Unn deg den utsøkte smaken og uforglemmelige opplevelsen til Cheese Auto i dag!Er [STRAINNAVN] Indica eller Sativa?
[STRAINNAVN]-strainen fra Barneys Farm er 30% Sativa 70% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Cheese Auto-frø?
For å lagre Cheese Auto frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Cheese Auto-strain?
Det er mange teknikker for å spire [STRAINNAVN] cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Cheese Auto legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Cheese Auto-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Cheese Auto cannabisfrø?
Cheese Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Cheese Auto Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
AUTOFLOWER
Cheese x BF Super Auto #1
Avslappet, lykke, stimulerende, kreativitet,
150-220 gr/plant
450 - 500 gr/m²
65 - 70
80-110cm
80-110cm
90-120cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Søt, skunk, krydret ost
Jordaktig, skarp ost, Skunk.
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
AUTOFLOWER
Cheese x BF Super Auto #1
Avslappet, lykke, stimulerende, kreativitet,
150-220 gr/plant
450 - 500 gr/m²
65 - 70
80-110cm
80-110cm
90-120cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Søt, skunk, krydret ost
Jordaktig, skarp ost, Skunk.

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke