BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Chronic Thunder
Chronic Thunder 1Chronic Thunder 2Chronic Thunder 3Chronic Thunder 4Chronic Thunder 5
Chronic Thunder 6Chronic Thunder 7Chronic Thunder 8Chronic Thunder 9

CHRONIC THUNDER STRAIN

STÅ TILBAKE OG SE DEN FORBLøFFENDE CHRONIC THUNDER FRA ALASKA!

 
RATING
Chronic x Alaskan Thunder Fuck
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE
  • Beklager, dette frøet er ikke tilgjengelig for øyeblikket.
  • Vil du at vi sender deg en e-post når dette frøet er på lager igjen?

Chronic Thunder Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Chronic Thunder kom til ved å krysse den legendariske Alaskan Thunder med den stabile og høy avling varianten Dr Chronic. Begge foreldrene har en godt etablert overlegen genetikk og begge har oppnådd storhet på egenhånd. Denne fantastiske blandingen av genetikk skaper en høyverdig, kort blomstrende Indica dominant hybrid som vokser til 100cm høy innendørs med tunge sidegrener som trenger støtte i den siste blomstringsperioden. Blomstringstid er kun 8.5-uke. Chronic Thunder har en avslappende, tilfredsstillende effekt med en unik tørket kanel duft og smak.Er Chronic Thunder Indica eller Sativa?
Chronic Thunder-strainen fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Chronic Thunder-frø?
For å lagre Chronic Thunder frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Chronic Thunder-strain?
Det er mange teknikker for å spire Chronic Thunder cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Chronic Thunder legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Chronic Thunder-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Chronic Thunder cannabisfrø?
Chronic Thunder cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Chronic Thunder Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Chronic x Alaskan Thunder Fuck
Mild, tilfredsstillende, avslappende
600 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
100cm
80%
20%
Sjokolade, jordaktig, søt
Tørket kanel, krydret pepper, jord, bensin
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Chronic x Alaskan Thunder Fuck
Mild, tilfredsstillende, avslappende
600 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
100cm
80%
20%
Sjokolade, jordaktig, søt
Tørket kanel, krydret pepper, jord, bensin

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke