BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Critical Kush - Regular
Critical Kush - Regular 1Critical Kush - Regular 2Critical Kush - Regular 3Critical Kush - Regular 4Critical Kush - Regular 5
Critical Kush - Regular 6Critical Kush - Regular 7Critical Kush - Regular 8Critical Kush - Regular 9Critical Kush - Regular 10

CRITICAL KUSH - REGULAR STRAIN

OPPLEV DEN ULTIMATE KUSH KREFTEN MED DETTE EKSEMPLARISKE OG KUSH-KRYSNINGEN

 
RATING
Critical Mass (Mr Nice) x OG Kush
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE
  • Beklager, dette frøet er ikke tilgjengelig for øyeblikket.
  • Vil du at vi sender deg en e-post når dette frøet er på lager igjen?

Critical Kush - Regular Cannabis FrØ

For kjennere på jakt etter den ultimate CRITICAL KUSH moren. Dette er en sammensmelting av to av verdens mest fremstående genetikk, Critical Mass (Mr Nice) og vår egen OG Kush. CRITICAL KUSH hybriden er kraftfull og dynamisk , Den gir enorme mengder med vakre og svært sterke blomster. Kush-smaken er umiskjennelig og avlingen per plante er fenomenal. Planten vokser til middels høyde med sidegrener som trenger ekstra støtte for å bære vekten av de vakkert utviklede og majestetiske klyngene av buds. CRITICAL KUSH produserer tette, tunge blomster.Er Critical Kush - Regular Indica eller Sativa?
Critical Kush - Regular-strainen fra Barneys Farm er 100% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Critical Kush - Regular-frø?
For å lagre Critical Kush - Regular frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Critical Kush - Regular-strain?
Det er mange teknikker for å spire Critical Kush - Regular cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Critical Kush - Regular legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Critical Kush - Regular-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Critical Kush - Regular cannabisfrø?
Critical Kush - Regular cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Critical Kush - Regular Cannabis Frø SPESIFIKASJON

VANLIG
NORMAL
Critical Mass (Mr Nice) x OG Kush
Kraftig, avslappende, rolig
700-800
50 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100-110cm
medium
100%
100% Indica
Sitrus, olje, rik, jordaktig
Mild, pepperaktig, sitrus, jordaktig, krydret
SPESIFIKASJON
VANLIG
NORMAL
Critical Mass (Mr Nice) x OG Kush
Kraftig, avslappende, rolig
700-800
50 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
100-110cm
medium
100%
100% Indica
Sitrus, olje, rik, jordaktig
Mild, pepperaktig, sitrus, jordaktig, krydret

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke