BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Dos Si Dos Auto
Dos Si Dos Auto 1Dos Si Dos Auto 2Dos Si Dos Auto 3Dos Si Dos Auto 4Dos Si Dos Auto 5
Dos Si Dos Auto 6Dos Si Dos Auto 7Dos Si Dos Auto 8Dos Si Dos Auto 9Dos Si Dos Auto 10

DOS SI DOS AUTO

GLED DEG OVER DETTE HARDTSLÅENDE AUTOFLOWERING-UNDERVERKET SOM SMAKER SOM EN FRISK DESSERT PAI.

 
RATING
Dos Si Dos x BF Super Auto #1
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

DOS SI DOS AUTO™ Cannabis FrØ

Følg Toni13, Barneys Farm Official Test Grower i dag! Se de endelige resultatene av test-dyrkigen av DOS SI DOS AUTO ™.

https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuana  og  https://www.facebook.com/pg/Toni13A/posts/  

DOS SI DOS AUTO ™ er en ekstraordinær ny supervariant av autoflower og er Indica-dominerende med 65% Indica / 35% Sativa, passer perfekt inn i vår stadig voksende Autoflowering Cali Collection. Denne juvelen samler den historiske foreldrekraften til Face Off OG x Girl Scout Cookies, nå krysset med vår BF Super Auto # 1 som resulterer i økt utbytte, kraft og trichomproduksjon har gitt DOS SI DOS AUTO ™ et alvorlig genetisk løft. Dos Si Dos Auto ™ letyer på angst og smerte og myker opp dagen på alle måter. Langvarige citrus smaker vil minne om bestemors sitronmarengspai, frisk ut av ovnen. Denne utrolig imponerende planten vokser opp til en innendørshøyde på 100cm og opp til 140cm utendørs. Planten eksploderer fra frø til høsting på bare 70-75 dager og gir et overveldende utbytter på opptil 600 g / m2, med THC målt over 20%. Dykk inn i en deilig drøm om guddommelig glede,  med den unike Dos Si Dos Auto ™, autoflower planten som lar deg overskride virkeligheten.

Dos Si Dos Auto Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
AUTOFLOWER
Dos Si Dos x BF Super Auto #1
Aktiv, Sterk, Stein
800 gr/m²
600 gr/m²
70 - 75
100cm
140cm
medium
65%
35%
MEST INDICA
Søt Sitron
Marengs og sitronterte
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
AUTOFLOWER
Dos Si Dos x BF Super Auto #1
Aktiv, Sterk, Stein
800 gr/m²
600 gr/m²
70 - 75
100cm
140cm
medium
65%
35%
MEST INDICA
Søt Sitron
Marengs og sitronterte

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke