BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Dr Grinspoon
Dr Grinspoon 1Dr Grinspoon 2Dr Grinspoon 3Dr Grinspoon 4Dr Grinspoon 5
Dr Grinspoon 6Dr Grinspoon 7Dr Grinspoon 8Dr Grinspoon 9Dr Grinspoon 10

DR GRINSPOON STRAIN

IKKE GÅ GLIPP AV DENNE HøYT ANSETTE KLASSIKEREN MED EN REN SATIVA-BUZZ.

 
RATING
Heirloom Sativa Strain
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE
  • Beklager, dette frøet er ikke tilgjengelig for øyeblikket.
  • Vil du at vi sender deg en e-post når dette frøet er på lager igjen?

Dr Grinspoon Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Navngitt til ære for vår helt, den briljante cannabis forkjemper, forsker og forfatter Dr. Lester Grinspoon, er dette en ren heirloom Sativa. Planten vokser tynn og høy, og krever en lengre blomstringstid. Når den er voksen, ser budsene ut som kompakte, grønne og rødbrune perler, løst spunnet på tynne stammer med et strøssel av THC krystaller. Duften av budsene er en blanding av Sumac og sitron, røyken er lett og tangy med sitrus og tropiske frukt aromaer. Dr. Grinspoon tilbyr en sterk, langvarig, energisk og cerebral effekt. Old School Sativa av høyeste rang.Er [STRAINNAVN] Indica eller Sativa?
[STRAINNAVN]-strainen fra Barneys Farm er 100% Sativa

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Dr Grinspoon-frø?
For å lagre Dr Grinspoon frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Dr Grinspoon-strain?
Det er mange teknikker for å spire [STRAINNAVN] cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Dr Grinspoon legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Dr Grinspoon-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Dr Grinspoon cannabisfrø?
Dr Grinspoon cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Dr Grinspoon Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Heirloom Sativa Strain
Fokusert, Snakkesalig, Cerebral, Langvarig, Energisk
450 gr/plant
350 gr/m²
90 - 95
NOVEMBER
2nd-3rd week
140/160cm
140-160cm
160-180cm
HØY
100%
100% Sativa
Honning, Furu, rik, jordaktig
Sumac, Sitron, Tangy, Tropisk frukt
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Heirloom Sativa Strain
Fokusert, Snakkesalig, Cerebral, Langvarig, Energisk
450 gr/plant
350 gr/m²
90 - 95
NOVEMBER
2nd-3rd week
140/160cm
140-160cm
160-180cm
HØY
100%
100% Sativa
Honning, Furu, rik, jordaktig
Sumac, Sitron, Tangy, Tropisk frukt

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke