BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
G13 Haze - Regular
G13 Haze - Regular 1G13 Haze - Regular 2G13 Haze - Regular 3G13 Haze - Regular 4G13 Haze - Regular 5

G13 HAZE - REGULAR STRAIN

OPPLEV DENNE SøTSMAKENDE, OPPLøFTENDE CUP VINNER VED HJELP AV DEN ENESTE G13

 
RATING
G13 x Hawaiian Sativa
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

G13 HAZE - REGULAR™ Cannabis FrØ

Vi opprettholder vår mystiske G13-legende ved å krysse G13 med en klassisk Skunk 1. Med en G13 X Skunk # 1 ,krysset med vår favoritt Hawaiian Sativa, tok Barney's Farm G13-legenden til en himmelsk høyde og skapt den berømte G13 Haze ™. Denne planten produserer et fullt spekter av effekter, med en full kropps-avslapping kombinert med en psykedelisk Sativa høy. Kombinasjonen er kraftig, himmelsk og uforglemmelig. G13 Haze ™ vokser relativt høy og produserer en fremragende generøs blomster konstruksjon med sunn resin produksjon.

G13 Haze - Regular Cannabis Frø SPESIFIKASJON

VANLIG
NORMAL
G13 x Hawaiian Sativa
Psykedelisk Høy, Ekstremt Energisk, Oppløftet, Euforisk
450-500
65 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
100-110cm
medium
35%
65%
MEST SATIVA
Sage, Søt, Fruktig
Krydret Sandalwood, Jordlig, Rik, Skarp
SPESIFIKASJON
VANLIG
NORMAL
G13 x Hawaiian Sativa
Psykedelisk Høy, Ekstremt Energisk, Oppløftet, Euforisk
450-500
65 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
100-110cm
medium
35%
65%
MEST SATIVA
Sage, Søt, Fruktig
Krydret Sandalwood, Jordlig, Rik, Skarp

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke