BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Gary Payton

GARY PAYTON STRAIN

 
RATING
Y Griega Strain x Snowman Strain
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Gary Payton Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Gary Payton-stammen, oppkalt etter den legendariske amerikanske basketballspilleren, er en flerfoldig vinner av Cannabis Cup og et fremragende vitnesbyrd om kunsten å dyrke cannabis. Denne unike, lett sativa-dominerte hybriden er en krysning mellom de beryktede stammene Y Griega og Snowman. Det er ikke bare navnet som skiller Gary Payton; denne stammen har raskt oppnådd et rykte for sin eksepsjonelle kvalitet, særegne smaksprofil, store høstepotensial og balanserte effekter, noe som gjør den til et fremstående medlem i cannabis-samfunnet.

 

Knoppene er et teppe av dype grønne og lilla farger, rikelig bestøvet med trichomer, som gir dem et frostet utseende. Den slående fargekontrasten er fengslende, og antyder kompleksiteten og dybden som denne stammen tilbyr. Aromatiske toner av krydret urter og stikkende diesel med et hint av søte bærundertoner pirrer luktesansen, og setter scenen for den kommende opplevelsen.

 

Smaken av Gary Payton er like minneverdig som aromaen. Når røyken eller dampen treffer ganen, blir brukerne behandlet med en symfoni av smaker. Jordlige undertoner komplementeres av en blanding av krydret og søte toner, som skaper en flerdimensjonal smak som behagelig vedvarer. Denne harmoniske blandingen av smaker gjør Gary Payton til en favoritt blant de som setter pris på en rik og robust smak.

 

Når det gjelder effekter, er Gary Payton virkelig i en liga for seg selv. Den tilbyr en balansert og glad følelse med et konsekvent 25% THC-innhold som tilfredsstiller både sinn og kropp. Forvent en initial cerebral rush som gir en energibølge og økt fokus. Gradvis forvandles dette til en beroligende kroppshøyde, som lindrer spenning og fremmer avslapning uten å føre til overveldende sedasjon.

 

Dyrking av Gary Payton kan være en givende innsats for dyrkere. Den viser kraftig vekst og motstandsdyktighet, og tilpasser seg godt til ulike dyrkingsforhold. Innendørs når den 80-90 cm, utendørs kan Gary Payton nå 1,5 meter. Planter kjennetegnes av sin robuste struktur og utrolige utbyttepotensial. Selv om den krever oppmerksomhet og pleie, er resultatet en rik høst av høykvalitetsknopper, opptil 700g/m² innendørs og opptil 1kg per plante utendørs, noe som gjør innsatsen verdt det. Blomstringstiden innendørs er 65-70 dager, utendørs vil vår Gary Payton-stamme være klar rundt midten av oktober.

 Er [STRAINNAVN] Indica eller Sativa?
[STRAINNAVN]-strainen fra Barneys Farm er 55% Sativa 45% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Gary Payton-frø?
For å lagre Gary Payton frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Gary Payton-strain?
Det er mange teknikker for å spire [STRAINNAVN] cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Gary Payton legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Gary Payton-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Gary Payton cannabisfrø?
Gary Payton cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Gary Payton Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Y Griega Strain x Snowman Strain
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
80-90cm
80-110cm
150-180cm
medium
45%
55%
MEST SATIVA
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Y Griega Strain x Snowman Strain
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
80-90cm
80-110cm
150-180cm
medium
45%
55%
MEST SATIVA

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke