BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
GMO Auto

GMO AUTO STRAIN

SLIPP SANSENE LøS MED DEN POTENTE OG SMAKFULLE GMO AUTO CANNABIS-STRAINEN, PERFEKT FOR EN KRAFTIG HøY OG DYP AVSLAPNING.

 
RATING
GMO Strain x BF Super Auto #1
33% OFF
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

GMO Auto Cannabis FrØ

Type: Autoflower Strain

Norsk: GMO Auto fra Barneys Farm GMO Auto er en enestående cannabis-strain perfekt for de som ønsker å oppleve en intens og avrundet high uten behov for varierte lyssykluser. Med sine indica-dominerende gener og imponerende GMO og BF Super Auto #1 genetikk, som produserer en strain med bemerkelsesverdig styrke og smak, er det ingen overraskelse at denne strainen er svært ettertraktet av de mest kresne cannabisentusiastene. GMO Autoflower fra Barneys Farm er et ekte kraftsenter og en sann nytelse å dyrke. Med en frø til høstingstid på 70-75 dager gir den opptil 600g/m2 innendørs og 200-300g per plante utendørs. Den har også den perfekte størrelsen, som når opptil 90-110 cm innendørs og 100-130 cm utendørs, gjør den til et utmerket valg for både innendørs og utendørs dyrkere som ønsker å optimalisere produktiviteten. GMO er kjent for sin distinkte aroma- og smaksprofil, og produserer en sterk og diesellignende parfyme som er fylt med hint av hvitløk og jordiske overtoner. Dette er virkelig en unik smak som vil begeistre sansene dine og la deg få mer lyst. Med en bemerkelsesverdig THC-konsentrasjon på 24 % er high-en robust og velbalansert, og produserer en dypt beroligende og beroligende effekt som er perfekt for kvelds- eller sengetidsøktene.Er GMO Auto Indica eller Sativa?
GMO Auto-strainen fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra GMO Auto-frø?
For å lagre GMO Auto frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra GMO Auto-strain?
Det er mange teknikker for å spire GMO Auto cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra GMO Auto legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når GMO Auto-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire GMO Auto cannabisfrø?
GMO Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

GMO Auto Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
AUTOFLOWER
GMO Strain x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-130cm
medium
80%
20%
MEST INDICA
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
AUTOFLOWER
GMO Strain x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-130cm
medium
80%
20%
MEST INDICA

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke