BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Gorilla Zkittlez
Gorilla Zkittlez 1Gorilla Zkittlez 2Gorilla Zkittlez 3Gorilla Zkittlez 4Gorilla Zkittlez 5
Gorilla Zkittlez 6Gorilla Zkittlez 7Gorilla Zkittlez 8Gorilla Zkittlez 9Gorilla Zkittlez 10

GORILLA ZKITTLEZ STRAIN

BOOST HJERNEN OG KROPPEN MED DETTE UTROLIGE KALEJDOSKOPET AV BEROLIGENDE CANNABINOIDER

 
RATING
Gorilla Glue x Zkittlez
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

GORILLA ZKITTLEZ™ Cannabis FrØ

Slipp løs den gigantiske kraften til vestkyst-genetikken med en fantastisk blanding av GG 4 og Zkittlez. Vi presenterer Barney's Farm helt nye GORILLA ZKITTLEZ™. En utsøkt trichome feiringen venter deg etter 60 dager i blomst. Du vil ikke glemme første gang du opplever hennes fruktbare buds. Den heller mot Indica-siden av cannabis spektret, og gjør denne fremvoksende favoritt planten til en kraftig og tankevekkende skjønnhet, og dens trichom-belagte glitrende pistiller vil glede alle dyrkere. Hvorfor ikke la denne 24% THC planten, med medisinske egenskaper, føre deg til et varmt rike av hvile og avslapning som du aldri vil forlate. Blomstringstid på 8-9 uker kan forventes innendørs, utendørs er den klar i begynnelsen av oktober. Forvent opptil 2.5 kg fra en godt ivaretatt utendørs plante og en høyde på opptil 1.7m. Få deg noen Barneys Farm GORILLA ZKITTLEZ™ i dag.

Gorilla Zkittlez Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Gorilla Glue x Zkittlez
Kraftig, avslappende, tankevekkende
2000-2500
600-700 gr/m²
55 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
medium
140-170cm
140cm
140-170cm
HØY
60%
40%
MEST INDICA
Fruktig
Fruktig
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Gorilla Glue x Zkittlez
Kraftig, avslappende, tankevekkende
2000-2500
600-700 gr/m²
55 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
medium
140-170cm
140cm
140-170cm
HØY
60%
40%
MEST INDICA
Fruktig
Fruktig

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke