BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Ice Cream Cake
Ice Cream Cake 1Ice Cream Cake 2Ice Cream Cake 3Ice Cream Cake 4Ice Cream Cake 5
Ice Cream Cake 6Ice Cream Cake 7Ice Cream Cake 8Ice Cream Cake 9Ice Cream Cake 10

ICE CREAM CAKE STRAIN

TILFREDSSTILL SøTSUGET DITT OG SLAPP AV MED ICE CREAM CAKE, EN DEILIG FORFøRENDE STRAIN MED TERAPEUTISKE FORDELER. UNN DEG SELV

 
RATING
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Ice Cream Cake Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Norsk: Ice Cream Cake Strain av Barneys Farm Er du klar til å bli forført av den uimotståelige fristelsen til Ice Cream Cake? Denne utsøkte cannabis strainen er en fristende blanding av Wedding Cake og Gelato 33, noe som gjør den til en fristende godbit for sansene. Som en indica-dominerende variant har Ice Cream Cake-strainen kraften til å ta deg med inn i en verden av ren avslapning og ro. Tenk deg å slappe av etter en lang dag med den søte, kremete aromaen fra denne fantastiske strainen som kjærtegner sansene dine. Å dyrke denne forførende strainen er nesten for enkelt, med en blomstringsperiode på 55–60 dager og en innendørs høyde på 0,9 m - 1,20 m, og en utendørs høyde på 1,5 m - 2,0 m. Og belønningen for innsatsen din? Et innendørs utbytte på 550g/m2 og et utendørs utbytte på opptil 1,5 kg blendende cannabis planter. Med et THC-innhold på 20-25 % kan du forvente en kraftig og kompleks high som vil få deg til å føle deg velsignet. Terpenprofilen til denne fristende strainen er en himmelsk blanding av limonen, myrcen og karyofyllen, noe som resulterer i en duft som er søt, kremete og jordaktig, med et hint av vanilje og en furuaktig undertone. Men det er ikke alt. Vår Ice Cream Cake-strain er ikke bare et pent ansikt; det er også høyt verdsatt for sine terapeutiske egenskaper. Med sitt limonen- og myrceninnhold tilbyr denne forførende strainen en avslappende og beroligende effekt som kan lette sinnet og kroppen din. Og de smertestillende og antiinflammatoriske effektene av karyofyllen kan bidra til å lindre kronisk smerte og betennelse. Er du klar til å hengi deg til de syndige gledene ved Ice Cream Cake? Kom hit og la meg vise deg veien.Er Ice Cream Cake Indica eller Sativa?
Ice Cream Cake-strainen fra Barneys Farm er 30% Sativa 70% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Ice Cream Cake-frø?
For å lagre Ice Cream Cake frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Ice Cream Cake-strain?
Det er mange teknikker for å spire Ice Cream Cake cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Ice Cream Cake legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Ice Cream Cake-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Ice Cream Cake cannabisfrø?
Ice Cream Cake cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Ice Cream Cake Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
Cerebral, beroligende, avslappende, glad
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-200cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Søt, kremete vanilje, jordnær furu
Kraftig, kremaktig ost, jordaktig og nøtteaktig
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
Cerebral, beroligende, avslappende, glad
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-200cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Søt, kremete vanilje, jordnær furu
Kraftig, kremaktig ost, jordaktig og nøtteaktig

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke