BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Kush Mintz
Kush Mintz 1Kush Mintz 2Kush Mintz 3Kush Mintz 4Kush Mintz 5
Kush Mintz 6Kush Mintz 7Kush Mintz 8Kush Mintz 9Kush Mintz 10

KUSH MINTZ STRAIN

MED VÅR FANTASTISKE CRITICAL KUSH NÅ KRYSSET MED MINTZ

 
RATING
Critical Kush x Mintz
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Kush Mintz Cannabis FrØ

KUSH MINTZ™ Av Barneys Farm. Under vår selektive prosess på Biscotti Mintz introduserte vi et Critical Kush-feno som viste en uvanlig 30 % sativa-karakteristikk. Dette kombinert med vår deilige Mintz brakte noe veldig spennende til bordet, en 70 % indica dominerende plante, helt unik for vår katalog med fantastiske egenskaper. KUSH MINTZ™ med sin kraftige Himalaya OG Kush-linje er ekstremt kraftig, Sterk indica med en 30 % stativ boost. Eksplosjonen av Critical linage-infusjonen gir enorme utbytter både innendørs og utendørs med utendørs høyder på 2 meter, supersterk og solid med utrolige produksjonsevner. Minz forsterker de berømte jordnære furu- og søt sitrus Kush-aromaene ytterligere med hint av kaffe og delikate hint av myntekaker! KUSH MINTZ™ er ekstremt harpiksholdig, klebrig å ta på med et tungt belegg av trikomer som dekker de kjente lysegrønne fargene med sporadiske mørkegrønne kontrasterende vifteblader som stikker ut fra den tette blomstrende strukturen.

Kush Mintz Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Critical Kush x Mintz
Avslappet, lykkelig , oppløftende
1500
600-650 gr/m²
56 - 63
SEPTEMBER
3rd-4th week
100-110cm
100-110cm
200cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Fersk furu, kaffe med hint av mynte
Jordaktig furu, myntekaffe
4
Cool, Hot & Temperate
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Critical Kush x Mintz
Avslappet, lykkelig , oppløftende
1500
600-650 gr/m²
56 - 63
SEPTEMBER
3rd-4th week
100-110cm
100-110cm
200cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Fersk furu, kaffe med hint av mynte
Jordaktig furu, myntekaffe
4
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke