BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Kush Mintz
Kush Mintz 1Kush Mintz 2Kush Mintz 3Kush Mintz 4Kush Mintz 5
Kush Mintz 6Kush Mintz 7Kush Mintz 8Kush Mintz 9Kush Mintz 10

KUSH MINTZ STRAIN

MED VÅR FANTASTISKE CRITICAL KUSH NÅ KRYSSET MED MINTZ

 
RATING
Critical Kush x Mintz
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Kush Mintz Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

KUSH MINTZ Av Barneys Farm. Under vår selektive prosess på Biscotti Mintz introduserte vi et Critical Kush-feno som viste en uvanlig 30 % sativa-karakteristikk. Dette kombinert med vår deilige Mintz brakte noe veldig spennende til bordet, en 70 % indica dominerende plante, helt unik for vår katalog med fantastiske egenskaper. KUSH MINTZ med sin kraftige Himalaya OG Kush-linje er ekstremt kraftig, Sterk indica med en 30 % stativ boost. Eksplosjonen av Critical linage-infusjonen gir enorme utbytter både innendørs og utendørs med utendørs høyder på 2 meter, supersterk og solid med utrolige produksjonsevner. Minz forsterker de berømte jordnære furu- og søt sitrus Kush-aromaene ytterligere med hint av kaffe og delikate hint av myntekaker! KUSH MINTZ er ekstremt harpiksholdig, klebrig å ta på med et tungt belegg av trikomer som dekker de kjente lysegrønne fargene med sporadiske mørkegrønne kontrasterende vifteblader som stikker ut fra den tette blomstrende strukturen.Er Kush Mintz Indica eller Sativa?
Kush Mintz-strainen fra Barneys Farm er 30% Sativa 70% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Kush Mintz-frø?
For å lagre Kush Mintz frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Kush Mintz-strain?
Det er mange teknikker for å spire Kush Mintz cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Kush Mintz legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Kush Mintz-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Kush Mintz cannabisfrø?
Kush Mintz cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Kush Mintz Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Critical Kush x Mintz
Avslappet, lykkelig , oppløftende
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-110cm
100-110cm
150-200cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Fersk furu, kaffe med hint av mynte
Jordaktig furu, myntekaffe
4
Cool, Hot & Temperate
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Critical Kush x Mintz
Avslappet, lykkelig , oppløftende
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-110cm
100-110cm
150-200cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Fersk furu, kaffe med hint av mynte
Jordaktig furu, myntekaffe
4
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke