BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Lemon Drizzle

LEMON DRIZZLE STRAIN

FRISK OPP SANSENE DINE MED LEMON DRIZZLE, EN SATIVA-DOMINERENDE STRAIN SOM ER FULL AV SITRUSAKTIG SMAK OG EN STERK HIGH.

 
RATING
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

LEMON DRIZZLE™ Cannabis FrØ

Norsk: Lemon Drizzle Strain fra Barneys Farm Unn deg selv den fristende aromaen til Lemon Drizzle-strainen vår, en sensuelt utformet cannabisstrain som garantert vil friste sansene dine og etterlate deg i en tilstand av salig eufori. Oppdrettet fra en forførende blanding av Super Lemon Haze og OG Kush, vil denne sativa-dominerende weed strainen transportere deg til et annet eksistensplan. Med en blomstringstid på 60-65 dager sprenger Lemon Drizzle sine utsøkte buds med en potent THC-prosent på 20-25%, noe som sikrer en enestående og tilfredsstillende high. Den komplekse terpenprofilen til denne forlokkende strainen vil garantert fengsle sansene dine med noter av saftig sitron og et snev av jordnære Kush-undertoner, og den gir en smakseksplosjon du sent vil glemme. Denne fristende skjønnheten vokser til en høyde på 1,0 m - 1,20 m innendørs og 1,5 m - 2,0 m utendørs. Du vil bli imponert over det sjenerøse innendørsutbyttet på 550 g/m2, mens utendørs utbytte på opptil 1,5 - 2,0 kg er høyere enn betydelig. Opplev det ultimate innen avslapning med Lemon Drizzles utendørs blomstringstid, som begynner tidlig i oktober, slik at du kan sole deg i det søte solskinnet og nyte de berusende effektene av denne fristende stammen. Gi etter for sjarmen til vår Lemon Drizzle-stamme og oppdag en verden av uforfalsket nytelse som vil etterlate deg i ærefrykt.

Lemon Drizzle Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
Energigivende, oppløftende, fokusert, motivert
1.5kg per plant
550 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150 – 200cm
medium
15%
85%
MEST SATIVA
Syrlig sitron, søte sitrusfrukter.
Søt og sur sitrus, furu, jordaktig
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
Energigivende, oppløftende, fokusert, motivert
1.5kg per plant
550 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150 – 200cm
medium
15%
85%
MEST SATIVA
Syrlig sitron, søte sitrusfrukter.
Søt og sur sitrus, furu, jordaktig

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke