BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Lemon Tree
Lemon Tree 1Lemon Tree 2Lemon Tree 3Lemon Tree 4Lemon Tree 5
Lemon Tree 6Lemon Tree 7Lemon Tree 8Lemon Tree 9Lemon Tree 10

LEMON TREE STRAIN

PRISBELøNT KOMBINASJON AV AMERIKANSKE KLASSIKERE MED SITRONSMAK

 
RATING
Lemon Skunk x Sour Diesel
33% OFF
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Lemon Tree Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

LEMON TREE av Barneys Farm LEMON TREE er en prisvinnende kombinasjon av amerikanske klassikere, Lemon Skunk & Sour Diesel som oser av deilig Limonene og Myrcene i store mengder. Denne lett å dyrke planten er perfekt balanserte 55% Indica-hybrid og den gir betydelige utbytte av saftige, kompakte, frostgrønne og lysegrønne knopper, med et tykt belegg av trichomer som gir friske sitronsitron aromaer, en ekte sensorisk glede å dyrke. Innendørs ved bruk av lavt stress metode  når denne planten høyder på rundt 90-100 cm, med en avling på opptil 650g / m2, etter en relativt kort blomstringsperiode på bare 65-70 dager. Utendørs med lengre tid til å utvikle seg kan LEMON TREE nå opptil 2 meter og gi opptil 1,5 kg per plante klar til å høstes  fra midten til slutten av oktober. Når den er cured, kan du nyte de skarpe superskunk og sure sitronaromaene på grunn av de høye nivåene av terpener, og det er forfriskende skarpe sitron- og dieselundertoner som gjør denne varianten utrolig unik, og holder deg høy og glad uansett hva du gjør gjennom dagen.Er Lemon Tree Indica eller Sativa?
Lemon Tree-strainen fra Barneys Farm er 45% Sativa 55% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Lemon Tree-frø?
For å lagre Lemon Tree frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Lemon Tree-strain?
Det er mange teknikker for å spire Lemon Tree cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Lemon Tree legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Lemon Tree-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Lemon Tree cannabisfrø?
Lemon Tree cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Lemon Tree Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Lemon Skunk x Sour Diesel
Glad, avslappende, euforisk
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
90-100cm
150-200cm
medium
55%
45%
MEST INDICA
Friske sitroner, tropisk syrlig sitrus.
Syrlig sitron, Skunky Diesel
Cool, Hot & Temperate
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Lemon Skunk x Sour Diesel
Glad, avslappende, euforisk
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
90-100cm
150-200cm
medium
55%
45%
MEST INDICA
Friske sitroner, tropisk syrlig sitrus.
Syrlig sitron, Skunky Diesel
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke