BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Lemon Tree
Lemon Tree 1Lemon Tree 2Lemon Tree 3Lemon Tree 4Lemon Tree 5
Lemon Tree 6Lemon Tree 7Lemon Tree 8Lemon Tree 9Lemon Tree 10

LEMON TREE STRAIN

PRISBELøNT KOMBINASJON AV AMERIKANSKE KLASSIKERE MED SITRONSMAK

 
RATING
Lemon Skunk x Sour Diesel
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

LEMON TREE™ Cannabis FrØ

LEMON TREE ™ av Barneys Farm LEMON TREE ™ er en prisvinnende kombinasjon av amerikanske klassikere, Lemon Skunk & Sour Diesel som oser av deilig Limonene og Myrcene i store mengder. Denne lett å dyrke planten er perfekt balanserte 55% Indica-hybrid og den gir betydelige utbytte av saftige, kompakte, frostgrønne og lysegrønne knopper, med et tykt belegg av trichomer som gir friske sitronsitron aromaer, en ekte sensorisk glede å dyrke. Innendørs ved bruk av lavt stress metode  når denne planten høyder på rundt 90-100 cm, med en avling på opptil 650g / m2, etter en relativt kort blomstringsperiode på bare 65-70 dager. Utendørs med lengre tid til å utvikle seg kan LEMON TREE ™ nå opptil 2 meter og gi opptil 1,5 kg per plante klar til å høstes  fra midten til slutten av oktober. Når den er cured, kan du nyte de skarpe superskunk og sure sitronaromaene på grunn av de høye nivåene av terpener, og det er forfriskende skarpe sitron- og dieselundertoner som gjør denne varianten utrolig unik, og holder deg høy og glad uansett hva du gjør gjennom dagen.

Lemon Tree Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Lemon Skunk x Sour Diesel
Glad, avslappende, euforisk
1.5kg per plant
600-650 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
90-100cm
150-200cm
medium
55%
45%
MEST INDICA
Friske sitroner, tropisk syrlig sitrus.
Syrlig sitron, Skunky Diesel
Cool, Hot & Temperate
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Lemon Skunk x Sour Diesel
Glad, avslappende, euforisk
1.5kg per plant
600-650 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
90-100cm
150-200cm
medium
55%
45%
MEST INDICA
Friske sitroner, tropisk syrlig sitrus.
Syrlig sitron, Skunky Diesel
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke