BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Liberty Haze
Liberty Haze 1Liberty Haze 2Liberty Haze 3Liberty Haze 4Liberty Haze 5
Liberty Haze 6Liberty Haze 7Liberty Haze 8Liberty Haze 9Liberty Haze 10

LIBERTY HAZE STRAIN

DU VIL ELSKE DENNE KLASSISKE CUP-VINNENDE HAZEN SOM HAR EN VRI AV FURUAKTIG CHEMDAWG

Cup Winner
RATING
G13 x ChemDawg 91
33% OFF
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Liberty Haze Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

LIBERTY HAZE har både Indica og sativa egenskaper med rask blomstringstid på 8 til 9 uker. En middels høy og bred plante og fete calyxes, hun utfører utmerket i både innendørs og utendørs omgivelser. Lange tett cola begynner å fylle seg ut de siste tre ukene med tett bud produksjon og med vakre kontrast farger i rød og lilla. LIBERTY HAZE buzz er umiddelbar og med en langvarig årvåken og euforisk effekt. Den har en tydelig og forfriskende lime smak og duft. Lab-tester har vist THC-innhold opp til 25%.Er Liberty Haze Indica eller Sativa?
Liberty Haze-strainen fra Barneys Farm er 60% Sativa 40% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Liberty Haze-frø?
For å lagre Liberty Haze frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Liberty Haze-strain?
Det er mange teknikker for å spire Liberty Haze cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Liberty Haze legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Liberty Haze-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Liberty Haze cannabisfrø?
Liberty Haze cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Liberty Haze Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
G13 x ChemDawg 91
Langvarig, Rolig, Kilende, lattermild, Euphoria, Kreativ
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
medium
40%
60%
MEST SATIVA
Furu, Lime, Urter
Musky, Jordaktig, Skunky
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
G13 x ChemDawg 91
Langvarig, Rolig, Kilende, lattermild, Euphoria, Kreativ
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
medium
40%
60%
MEST SATIVA
Furu, Lime, Urter
Musky, Jordaktig, Skunky

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke