BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Limoncello

LIMONCELLO STRAIN

 
RATING
Original Lemonnade Strain x Cherry Pie Strain
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE
  • Beklager, dette frøet er ikke tilgjengelig for øyeblikket.
  • Vil du at vi sender deg en e-post når dette frøet er på lager igjen?

Limoncello Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain


Er Limoncello Indica eller Sativa?
Limoncello-strainen fra Barneys Farm er 80% Sativa 20% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Limoncello-frø?
For å lagre Limoncello frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Limoncello-strain?
Det er mange teknikker for å spire Limoncello cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Limoncello legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Limoncello-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Limoncello cannabisfrø?
Limoncello cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Limoncello Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Original Lemonnade Strain x Cherry Pie Strain
1500-200 gr/plant
600 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
80-120cm
140-200cm
HØY
20%
80%
MEST SATIVA
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Original Lemonnade Strain x Cherry Pie Strain
1500-200 gr/plant
600 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
80-120cm
140-200cm
HØY
20%
80%
MEST SATIVA

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke