BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
LSD Auto
LSD Auto 1LSD Auto 2LSD Auto 3LSD Auto 4LSD Auto 5
LSD Auto 6LSD Auto 7LSD Auto 8LSD Auto 9LSD Auto 10

LSD AUTO STRAIN

KOM DEG PÅ MOTORVEIEN TIL EN PSYKEDELISK GLEDE MED DENNE OMARBEIDEDE KLASSISKE AUTOFLOWER PLANTEN

 
RATING
LSD x Super Magnum Auto
33% OFF
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

LSD Auto Cannabis FrØ

Type: Autoflower Strain

LSD AUTO: Vi er veldig glade for å kunngjøre lanseringen av vår LSD AUTO. En kryssning av vår legendariske LSD med vårt monster fra autoflower familien. Som sin legendariske forgjenger, gir LSD AUTO virkelig en punch og sender deg raskt til en annen dimensjon. LSD AUTO gjør at før du vet ordet av det befinner du deg i en psykedelisk tilstand. Dette er ikke en variant som anbefales for nybegynnere. Til tross for den kraftige effekten, er hun enkel å dyrke, og alle kan dra nytte av denne superraske blomstringstiden fra en eksepsjonell genetikk. La hennes skarpe kraft trenge seg gjennom din tanke og sjel - hvorfor tar du ikke en tur ned LSD-avenyen med LSD AUTO?Er LSD Auto Indica eller Sativa?
LSD Auto-strainen fra Barneys Farm er 30% Sativa 70% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra LSD Auto-frø?
For å lagre LSD Auto frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra LSD Auto-strain?
Det er mange teknikker for å spire LSD Auto cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra LSD Auto legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når LSD Auto-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire LSD Auto cannabisfrø?
LSD Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

LSD Auto Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
AUTOFLOWER
LSD x Super Magnum Auto
Sosial, Levende og Psykedelisk kroppshøy, Euforisk, Oppløftet, Beroligende, Avslappet
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
65 - 70
80-100cm
100-130cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Jordaktig Kastanje, Mango, Sitrus, Søt og Sur
Musky, Jordaktig Blosmt, Urter, Skunky, Sterk
5
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
AUTOFLOWER
LSD x Super Magnum Auto
Sosial, Levende og Psykedelisk kroppshøy, Euforisk, Oppløftet, Beroligende, Avslappet
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
65 - 70
80-100cm
100-130cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Jordaktig Kastanje, Mango, Sitrus, Søt og Sur
Musky, Jordaktig Blosmt, Urter, Skunky, Sterk
5

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke