BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Mimosa EVO
Mimosa EVO 1Mimosa EVO 2Mimosa EVO 3Mimosa EVO 4Mimosa EVO 5
Mimosa EVO 6Mimosa EVO 7Mimosa EVO 8Mimosa EVO 9Mimosa EVO 10

MIMOSA EVO

TA EN MAGISK TUR PÅ DET FLYVENDE TEPPE MED DENNE KRAFTIGE OG STIMULERENDE SATIVA-TILEGGET TIL VÅR CALI-KOLLEKSJON.

 
RATING
Purple Punch x Clementine
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

MIMOSA EVO™ Cannabis FrØ

MIMOSA EVO ™ Feminisert: Den etterlengtede utgivelsen fra denne Barneys Farm varianten har endelig skjedd, og vår vri på denne super genetikken har vi dems godkjennelese.   MIMOSA EVO ™! Avlet opp fra en kjent Emerald Triangle stikling,  opprinnelig produsert av Symbiotic Genetics og er nå super opplada! en uvurderlig type i Barneys Farms katalog. Denne 70% sativa dominante favoritten er fullpakket med store frostede buds, rike på stjernespekkede terpener og cannabinoider. Sativa-elskere vil elske hennes frodige tropiske sitron-smaken med hint av bær forfulgt av energigivende euforisk effekt. MIMOSA EVO ™ er en ideell dagtid variant, ekte mat for hjernen, forvent en gradvis oppbygging av energi, motivasjon og den oppløftende effekten som gir deg energi kombinert med en klar lykkefølelse gjennom hele dagen.  THC-nivåer er mulig å nå opp til 30% av en mester, men 24-26% er mer enn nok for oss vanlig dødelige. MIMOSA EVO ™ superl avling kan være sinnssyke, 700g / m2 kan oppnås enkelt innendørs så tillat ekstra plass og optimale vekstforhold. MIMOSA EVO ™ er ideell for utendørs dyrking og du kan hende du trenger stige! Når hun kan strekke seg over 2 meter 220 cm, blomstringsperioden fullføres i begynnelsen av oktober etter 65 dager + blomstring, med potensielle utbytter på over 2000 g per plante.

Mimosa EVO Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
INNENDØRS / UTENDØRS
Purple Punch x Clementine
Glad, oppløftende, fokusert, energisk
2000g
700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
65 - 70
80-90cm
180-220cm
medium
30%
70%
MEST SATIVA
medium
JA
Tropisk Sitron Citrus med hint av bær
Frukt punch & sitrus mandarin aroma
2
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
INNENDØRS / UTENDØRS
Purple Punch x Clementine
Glad, oppløftende, fokusert, energisk
2000g
700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
65 - 70
80-90cm
180-220cm
medium
30%
70%
MEST SATIVA
medium
JA
Tropisk Sitron Citrus med hint av bær
Frukt punch & sitrus mandarin aroma
2

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke