BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Mimosa x Orange Punch
Mimosa x Orange Punch 1Mimosa x Orange Punch 2Mimosa x Orange Punch 3Mimosa x Orange Punch 4Mimosa x Orange Punch 5
Mimosa x Orange Punch 6Mimosa x Orange Punch 7Mimosa x Orange Punch 8Mimosa x Orange Punch 9Mimosa x Orange Punch 10

MIMOSA X ORANGE PUNCH STRAIN

MIMOSA EVOLUSJON FORTSETTER! EN NY EKSPLOSIV SUPERKOMPAKT SENSASJON MED APPELSINSMAK.

 
RATING
Mimosa Evo x Orange Punch
33% OFF
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Mimosa X Orange Punch Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

MIMOSA X ORANGE PUNCH fra Barneys Farm,  Mimosa-evolusjonen fortsetter med denne nye eksplosive, superkompakte apelsinsmakende sensasjon, en helt ny Cannabis variant fra laboratoriet på Barney’s Farm. Genialt skapt av en ytterligere forsiktig tilbakekryssing av vår berømte Orange Punch med Mimosa Evo fra 2020. Denne genetiske infusjonen resulterte i en forbløffende rask produsent av nydelig luktende buds, beta-karyofyllen, linalool og limonen terpenenene skaper en oppsiktsvekkende sitruslignende, mandarin og godteri søt aroma. Denne kryssingen produserte en ekstra kompakt plante sammenlignet med Mimosa Evo, men klarer likevel å opprettholde den svimlende høy produksjonsytelsen. Uten tvil en av de mest fargerike utgavene i Cali-samlingen vår, de medfølgende bildene er fra BF Labs og viser denne elegante plantens dype graderinger av lilla, slik skjønnhet blir sjelden sett hvor som helst i planteverdenen, en ekte estetisk godbit for selv den mest erfarne produsenten. Denne vinneren er en fullstendig glede, en veldig solid plante som produserer flere store tette, harpiksholdige og tunge knopper, dekket av lyse oransje hår som drypper i trikomer. Under testingen har den blitt beskrevet som en innendørs kultivators drøm! En rask blomstringsperiode på bare 55 til 60 dagerog avling på 700 g / m2. Utendørs under ideelle forhold når  MIMOSA X ORANGE PUNCH høyder på 1,5 - 1,8 meter og produserer mer enn 1,5 kg enorme, veldig kompakte klynger med utsøkt og deilig cannabis. Ved høsttid øker gleden av denne cannabis varianten virkelig et hakk, tette tunge knopper er ekstremt enkle å manikyrere og stadig økende deilige sitrusy-godteri-appelsin aromaene kommer til liv. THC har blitt testet med utrolige 30%Er Mimosa x Orange Punch Indica eller Sativa?
Mimosa x Orange Punch-strainen fra Barneys Farm er 35% Sativa 65% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Mimosa x Orange Punch-frø?
For å lagre Mimosa x Orange Punch frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Mimosa x Orange Punch-strain?
Det er mange teknikker for å spire Mimosa x Orange Punch cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Mimosa x Orange Punch legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Mimosa x Orange Punch-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Mimosa x Orange Punch cannabisfrø?
Mimosa x Orange Punch cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Mimosa X Orange Punch Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Mimosa Evo x Orange Punch
Euforisk, lykkelig, oppløftende
1500 gr/plant
650-750 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
150-180cm
medium
65%
35%
MEST INDICA
sitrus, godteri, appelsin
Søt med hint av mandarin
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Mimosa Evo x Orange Punch
Euforisk, lykkelig, oppløftende
1500 gr/plant
650-750 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
150-180cm
medium
65%
35%
MEST INDICA
sitrus, godteri, appelsin
Søt med hint av mandarin

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke