BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Moby Dick

MOBY DICK

STORE AVLINGER FRA DENNE GAMLE KLASSIKEREN, EN EKTE MONSTERPLANTE I BÅDE EFFEKT OG PRODUKSJON.

 
RATING
G13 HAZE x WHITE WIDOW
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

MOBY DICK™ Cannabis FrØ

Denne lite kjente perlen har vist seg å være spesielt populær blant nye produsenter og eksperter, takket være den utrolig store avlingen. Forbered deg på å møte King Kong av cannabis varianter - Moby Dick. En forsiktig sammenslåing av White Widow og Haze, noen av de største plantene du kan finne, kan bare bety en ting. Fantastisk utbytte på over 700 g / m2 som er lett å oppnå for alle som dyrker. Oppegående langvarig effekt. Hva mer kan du be om i en cannabis variant? Denne planten vil katapultere deg voldsomt inn i en egen virkelighet av kreativitet og skaperglede og slippe løs et raskt treffende høy som vil holde deg helt energisk gjennom dagen uten å utmatte deg. THC kan komme helt opp på 27%. Det er Moby Dick. Og det er derfor planten er en så stor favoritt av så mange i den voksende virksomheten. En blomstringsperiode på 70 dager frister til denne cannabisvarianten. Utendørs blomstring fullfører syklusen den første uken i oktober. Dyrkere elsker hennes søte vaniljelukt og garantert store avling. Dette er en plante man vil ta vare på.

Moby Dick Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
G13 HAZE x WHITE WIDOW
Kreativ, Energigivende Euforisk Høy
1.5-2kg per plant
700 gr/m²
63 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
120-140cm
250 - 350cm
HØY
25%
75%
MEST SATIVA
Sitrus Haze, Krydret Furu og Vanilje
Sur Sitron Haze, Hint av Krydret Furu og Intens Vanilje
VARMT & TEMPERERT
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
G13 HAZE x WHITE WIDOW
Kreativ, Energigivende Euforisk Høy
1.5-2kg per plant
700 gr/m²
63 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
120-140cm
250 - 350cm
HØY
25%
75%
MEST SATIVA
Sitrus Haze, Krydret Furu og Vanilje
Sur Sitron Haze, Hint av Krydret Furu og Intens Vanilje
VARMT & TEMPERERT

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke