BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Moby Dick Auto

MOBY DICK AUTO STRAIN

MOBY DICK NÅ KRYSSET MED VÅR BF SUPER AUTO #1

 
RATING
Moby Dick x BF Super Auto #1
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Moby Dick Auto Cannabis FrØ

Type: Autoflower Strain

Moby Dick fra Barneys Farm ble utviklet med White Widow, en av verdens mest populære varianter de siste to tiårene og deretter krysset med vår cupvinnende G13 Haze. Med disse to legendariske variantene sammensmeltet av Barneys Farm, har MOBY DICK utviklet seg en gang til, nå krysset med vår BF Super Auto #1. Med disse foreldrene kan du finne noen av de største avkastningene som bare kan bety én ting. Pustende produksjon, sterk, robust og perfekt balansert genetikk som skaper et svært muggbestandig Sativa-dominerende kraftverk. Vår Moby Dick Auto-versjon er nå mer kompakt, med en kortere selvblomstrende vekstsyklus, men lite har gått tapt i produksjonsevne, kraft og smaker. Den har en  komplekse terpenprofil med Terpinolene, β-Myrcene, β-caryophyllene og Limonene for bare å nevne noen, som skaper nostalgiske aromaer av sur sitron, dis og subtile hint av krydret fururøkelse og vanilje.Er Moby Dick Auto Indica eller Sativa?
Moby Dick Auto-strainen fra Barneys Farm er 70% Sativa 30% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Moby Dick Auto-frø?
For å lagre Moby Dick Auto frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Moby Dick Auto-strain?
Det er mange teknikker for å spire Moby Dick Auto cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Moby Dick Auto legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Moby Dick Auto-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Moby Dick Auto cannabisfrø?
Moby Dick Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Moby Dick Auto Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
AUTOFLOWER
Moby Dick x BF Super Auto #1
Oppløftende energisk, Skravle effekt
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-130cm
medium
30%
70%
MEST SATIVA
Jordaktig, søt sitrus, furu
Syrlig sitron, dis, subtile hint av krydret fururøkelse og vanilje
3
Cool, Hot & Temperate
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
AUTOFLOWER
Moby Dick x BF Super Auto #1
Oppløftende energisk, Skravle effekt
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-130cm
medium
30%
70%
MEST SATIVA
Jordaktig, søt sitrus, furu
Syrlig sitron, dis, subtile hint av krydret fururøkelse og vanilje
3
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke