BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
OG Kush

OG KUSH STRAIN

GI ETTER FOR DEN SAFTIGE NYTELSEN TIL OG KUSH, EN FORFøRENDE STRAIN MED ROBUSTE THC-NIVÅER OG UNIK TERPENPROFIL.

 
RATING
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

OG KUSH™ Cannabis FrØ

Norsk: OG Kush-strains av Barneys Farm Det er på tide å hengi seg til den saftige nytelsen til denne OG Kush-strainen, en kjent cannabis-strain som har en sterk genetisk stamtavle. En fristende krysning av Chemdawg, Lemon Thai og Hindu Kush, denne strainens komplekse kjemiske sammensetning og distinkte terpenprofil gjør den til en flerårig favoritt blant cannabis-elskere. Den uovertrufne styrken til vår OG Kush-strain er rett og slett uimotståelig, legg merke til THC-nivåene hennes som varierer fra 23 % til forbløffende 26 %. Indica-genetikken gjør den til en ideell weed strain for de som søker dyp avslapning, smertebehandling og stresslindring. Med robuste og langvarige effekter er denne bemerkelsesverdige strainen en favoritt blant erfarne brukere. Opplev den store gleden av en rask blomstringssyklus som tar bare 55-65 dager, slik at dyrkere kan nyte skjønnheten til blomstene sine raskere enn med noen andre strains. Når den dyrkes innendørs, kan OG Kush nå en høyde på 1 m til 1,20 m og gi forbløffende 550 g/m2, mens utendørs vekst kan nå ruvende høyder på 1,5 m til 2,5 m og gi opptil 1,5 kg, noe som gjør den til et populært valg for utendørs bruk av dyrkere. Unn deg den unike terpenprofilen til OG Kush, en duft som er uten sidestykke blant cannabis strains Den fristende tilstedeværelsen av myrcen, limonen og caryophyllene bidrar til dens jordnære og skarpe aroma. Høye konsentrasjoner av myrcen, den forførende terpenen som finnes i OG Kush, gjør den til det perfekte valget for de som søker dyp og langvarig avslapning. Gi etter for den berusende nytelsen av denne originale OG Kush-strains genetikken fra Barneys farm, en strain som tar deg med på en reise av ren nytelse. Dens komplekse genetiske sammensetning, distinkte terpenprofil og robuste THC-nivåer gjør dette til en forførende strain som rett og slett er umulig å motstå.

OG Kush Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
Cerebral, glad, avslappende, sosial, oppløftende
1.5- 2kg per plant
600 gr/m²
55 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150 – 200cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Sur, Sitrus, Urter, Skunky, Skogs furu
Sitrus, sur, skarp, Skunky, Dank, Jordaktig
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
Cerebral, glad, avslappende, sosial, oppløftende
1.5- 2kg per plant
600 gr/m²
55 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150 – 200cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Sur, Sitrus, Urter, Skunky, Skogs furu
Sitrus, sur, skarp, Skunky, Dank, Jordaktig

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke