BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
OG Kush
OG Kush 1OG Kush 2OG Kush 3OG Kush 4OG Kush 5
OG Kush 6OG Kush 7OG Kush 8OG Kush 9OG Kush 10

OG KUSH STRAIN

GI ETTER FOR DEN SAFTIGE NYTELSEN TIL OG KUSH, EN FORFøRENDE STRAIN MED ROBUSTE THC-NIVÅER OG UNIK TERPENPROFIL.

 
RATING
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
33% OFF
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

OG Kush Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Norsk: OG Kush-strains av Barneys Farm Det er på tide å hengi seg til den saftige nytelsen til denne OG Kush-strainen, en kjent cannabis-strain som har en sterk genetisk stamtavle. En fristende krysning av Chemdawg, Lemon Thai og Hindu Kush, denne strainens komplekse kjemiske sammensetning og distinkte terpenprofil gjør den til en flerårig favoritt blant cannabis-elskere. Den uovertrufne styrken til vår OG Kush-strain er rett og slett uimotståelig, legg merke til THC-nivåene hennes som varierer fra 23 % til forbløffende 26 %. Indica-genetikken gjør den til en ideell weed strain for de som søker dyp avslapning, smertebehandling og stresslindring. Med robuste og langvarige effekter er denne bemerkelsesverdige strainen en favoritt blant erfarne brukere. Opplev den store gleden av en rask blomstringssyklus som tar bare 55-65 dager, slik at dyrkere kan nyte skjønnheten til blomstene sine raskere enn med noen andre strains. Når den dyrkes innendørs, kan OG Kush nå en høyde på 1 m til 1,20 m og gi forbløffende 550 g/m2, mens utendørs vekst kan nå ruvende høyder på 1,5 m til 2,5 m og gi opptil 1,5 kg, noe som gjør den til et populært valg for utendørs bruk av dyrkere. Unn deg den unike terpenprofilen til OG Kush, en duft som er uten sidestykke blant cannabis strains Den fristende tilstedeværelsen av myrcen, limonen og caryophyllene bidrar til dens jordnære og skarpe aroma. Høye konsentrasjoner av myrcen, den forførende terpenen som finnes i OG Kush, gjør den til det perfekte valget for de som søker dyp og langvarig avslapning. Gi etter for den berusende nytelsen av denne originale OG Kush-strains genetikken fra Barneys farm, en strain som tar deg med på en reise av ren nytelse. Dens komplekse genetiske sammensetning, distinkte terpenprofil og robuste THC-nivåer gjør dette til en forførende strain som rett og slett er umulig å motstå.Er OG Kush Indica eller Sativa?
OG Kush-strainen fra Barneys Farm er 30% Sativa 70% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra OG Kush-frø?
For å lagre OG Kush frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra OG Kush-strain?
Det er mange teknikker for å spire OG Kush cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra OG Kush legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når OG Kush-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire OG Kush cannabisfrø?
OG Kush cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

OG Kush Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
Cerebral, glad, avslappende, sosial, oppløftende
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Sur, Sitrus, Urter, Skunky, Skogs furu
Sitrus, sur, skarp, Skunky, Dank, Jordaktig
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
Cerebral, glad, avslappende, sosial, oppløftende
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Sur, Sitrus, Urter, Skunky, Skogs furu
Sitrus, sur, skarp, Skunky, Dank, Jordaktig

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke