BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
OG Kush Auto

OG KUSH AUTO STRAIN

OPPLEV DEN LEGENDARISKE OG KUSH PÅ EN NY MÅTE MED DEN POTENTE OG LETTDYRKEDE OG KUSH AUTO CANNABIS STRAINEN

 
RATING
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

OG Kush Auto Cannabis FrØ

Type: Autoflower Strain

Norsk: OG Kush Auto fra Barneys Farm OG Kush Auto er resultatet av en strålende krysning mellom OG Kush og BF Super Auto #1. Denne indica-dominerende strainen har en 75-dagers blomstringssyklus og et THC-innhold på 20-24 %. Denne sterke strainen er kjent for sine beroligende og avslappende effekter på sinn og kropp, noe som gjør den til et utmerket valg for alle som trenger litt hvile og avslapning. I en høyde på 90-110 cm produserer OG Kush Auto forbløffende 500g/m2 innendørs. Denne sorten vokser til en høyde på 90-120 cm og gir 200-300 g per plante når den dyrkes utendørs. OG Kush Auto er et populært valg for dyrkere på alle nivåer på grunn av dens anerkjente effekter, flotte ytelse og enkelhet i dyrking. OG Kush Auto er en ekte kjenners stamme, med sin jordaktige, furuduft og unike smaksprofil. På grunn av dens potente effekt er den nyttig for behandling av kronisk smerte, angst og søvnløshet. Hvis du leter etter en sterk, høyytende strain med en kjent stamtavle, er OG Kush Auto strainen for deg.Er [STRAINNAVN] Indica eller Sativa?
[STRAINNAVN]-strainen fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra OG Kush Auto-frø?
For å lagre OG Kush Auto frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra OG Kush Auto-strain?
Det er mange teknikker for å spire [STRAINNAVN] cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra OG Kush Auto legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når OG Kush Auto-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire OG Kush Auto cannabisfrø?
OG Kush Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

OG Kush Auto Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
AUTOFLOWER
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
Eurofobisk, Helkroppsbuzz Cerebral, Glad, Avslappende, Omgjengelig, Oppløftende
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-120cm
medium
80%
20%
MEST INDICA
Syrlig sitrus. treaktig furu,Dank Kush
Jordaktig, Dank, Sitron-Fuel Skunk,, Sitron Sitrus, Sur, skarp, Skunky.
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
AUTOFLOWER
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
Eurofobisk, Helkroppsbuzz Cerebral, Glad, Avslappende, Omgjengelig, Oppløftende
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-120cm
medium
80%
20%
MEST INDICA
Syrlig sitrus. treaktig furu,Dank Kush
Jordaktig, Dank, Sitron-Fuel Skunk,, Sitron Sitrus, Sur, skarp, Skunky.

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke