BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Orange Sherbert
Orange Sherbert 1Orange Sherbert 2Orange Sherbert 3Orange Sherbert 4Orange Sherbert 5
Orange Sherbert 6Orange Sherbert 7Orange Sherbert 8Orange Sherbert 9Orange Sherbert 10

ORANGE SHERBERT STRAIN

SMAK DE SøTE OG KREMETE ORANGE BUDSENE AV DENNE UNIKE FRUKTIGE KLASSIKKEN

 
RATING
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

ORANGE SHERBERT™ Cannabis FrØ

Orange Sherbert er en kraftig og forfriskende Indica dominant hybrid med berusende og appetittvekkende effekter. Dette er en helt amerikansk variant som samler sammen Orange Cream, Purple Urkle og Cherry Pie i en fantastisk Candy / appelsin smakende plante. Den sprer ut de mest fantastiske tette oransje og lilla blomster du kan forestille deg, med en smak som er en utrolig enestående dyp appelsin. Svært indica avslappende effekt, som etterlater kroppen og sinnet i et rolig og fredelig sted. Denne planten er en av de enkleste å dyrke. Planter vil gro opp til 1.3 meter og produserer store colas av deilig buds. Sidegrener bør støttes i de siste ukene under blomstring.

Orange Sherbert Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Avslappende, berolingende
700
650 gr/m²
60 - 70
SEPTEMBER
3rd-4th week
100cm
130cm
medium
80%
20%
MEST INDICA
Godteri, Appelsin
Applesin
4
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Avslappende, berolingende
700
650 gr/m²
60 - 70
SEPTEMBER
3rd-4th week
100cm
130cm
medium
80%
20%
MEST INDICA
Godteri, Appelsin
Applesin
4

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke