BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Orange Sherbert
Orange Sherbert 1Orange Sherbert 2Orange Sherbert 3Orange Sherbert 4Orange Sherbert 5
Orange Sherbert 6Orange Sherbert 7Orange Sherbert 8Orange Sherbert 9Orange Sherbert 10

ORANGE SHERBERT STRAIN

SMAK DE SøTE OG KREMETE ORANGE BUDSENE AV DENNE UNIKE FRUKTIGE KLASSIKKEN

 
RATING
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Orange Sherbert Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Orange Sherbert er en kraftig og forfriskende Indica dominant hybrid med berusende og appetittvekkende effekter. Dette er en helt amerikansk variant som samler sammen Orange Cream, Purple Urkle og Cherry Pie i en fantastisk Candy / appelsin smakende plante. Den sprer ut de mest fantastiske tette oransje og lilla blomster du kan forestille deg, med en smak som er en utrolig enestående dyp appelsin. Svært indica avslappende effekt, som etterlater kroppen og sinnet i et rolig og fredelig sted. Denne planten er en av de enkleste å dyrke. Planter vil gro opp til 1.3 meter og produserer store colas av deilig buds. Sidegrener bør støttes i de siste ukene under blomstring.Er Orange Sherbert Indica eller Sativa?
Orange Sherbert-strainen fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Orange Sherbert-frø?
For å lagre Orange Sherbert frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Orange Sherbert-strain?
Det er mange teknikker for å spire Orange Sherbert cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Orange Sherbert legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Orange Sherbert-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Orange Sherbert cannabisfrø?
Orange Sherbert cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Orange Sherbert Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Avslappende, berolingende
800 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-110cm
120-150cm
medium
80%
20%
MEST INDICA
Godteri, Appelsin
Applesin
4
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Avslappende, berolingende
800 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-110cm
120-150cm
medium
80%
20%
MEST INDICA
Godteri, Appelsin
Applesin
4

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke