BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Peyote Critical
Peyote Critical 1Peyote Critical 2Peyote Critical 3Peyote Critical 4Peyote Critical 5
Peyote Critical 6Peyote Critical 7Peyote Critical 8Peyote Critical 9Peyote Critical 10

PEYOTE CRITICAL STRAIN

SøRG FOR AT DU GJøR DENNE TANKE-EKSPANDERENDE JUVEL PLANTEN TIL EN DEL AV HVERDAGEN DIN

 
RATING
Peyote Purple x Critical Kush
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Peyote Critical Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

Peyote Critical - avlet frem ved å krysse Peyote Purple og Critical Kush. Resultatet er en Indica hybrid som kombinerer all den rå kraften til Critical Kush med den beryktede søte smaken og fargerike glansen av Peyote Purple. Disse to plantene passer perfekt sammen, deres slående likheter gjør dette til en virkelig harmonisk blanding. Begge foreldre plantene har kort blomstringstid, de produserer eksepsjonelle avlinger og er også robuste. En plante for sansene, deilige søte jord smaker og aromaer av modent treverk og søt kaffe. Kraftig, søtsmak og med en stor avkastning.Er Peyote Critical Indica eller Sativa?
Peyote Critical-strainen fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Peyote Critical-frø?
For å lagre Peyote Critical frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Peyote Critical-strain?
Det er mange teknikker for å spire Peyote Critical cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Peyote Critical legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Peyote Critical-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Peyote Critical cannabisfrø?
Peyote Critical cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Peyote Critical Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Peyote Purple x Critical Kush
Mystisk, Kroppsberoligende, Dyp, Fokusert, Oppløftende
800 gr/plant
500-600 gr/m²
1000
50 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
HØYDE
100-180cm
100-130cm
140-180cm
HØY
10
25
80%
20%
0%
MEST INDICA
Vanilje, Mango, Blåbær, Jordaktig
Modent treverk, Søt Kaffe
5
20 ltr
Cool, Hot & Temperate
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Peyote Purple x Critical Kush
Mystisk, Kroppsberoligende, Dyp, Fokusert, Oppløftende
800 gr/plant
500-600 gr/m²
1000
50 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
HØYDE
100-180cm
100-130cm
140-180cm
HØY
10
25
80%
20%
0%
MEST INDICA
Vanilje, Mango, Blåbær, Jordaktig
Modent treverk, Søt Kaffe
5
20 ltr
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke