BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Pineapple Express
Pineapple Express 1Pineapple Express 2Pineapple Express 3Pineapple Express 4Pineapple Express 5
Pineapple Express 6Pineapple Express 7Pineapple Express 8Pineapple Express 9Pineapple Express 10

PINEAPPLE EXPRESS STRAIN

FANTASTISK SMAKFULL LEGENDARISK 60% SATIVA LENENDE HYBRID

 
RATING
Hawaiian Landrace Sativa x Trainwreck
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Pineapple Express Cannabis FrØ

Type: Feminiserte Weed Strain

PINEAPPLE EXPRESS strain er en fantastisk smakfull og virkelig legendarisk 60 % sativa-lent hybrid, drevet av en myrcen-dominerende terpenprofil med en genetisk arv-stamtavle som taler for seg selv. Pineapple Express frøene  er naturlig svært motstandsdyktig mot mugg og sykdommer og krever ingen spesielle ferdigheter for å dyrke. Dette er den perfekte pakken som oser av energigivende effekter, terapeutiske fordeler og de mest fantastiske aromaer og smaker. PINEAPPLE EXPRESS er en krysning mellom en hawaiisk sativa av landrase utviklet over generasjoner valgt av bøndene i regionen og Trainwreck, en banebrytende fusjon av genetikk født fra selektive kryssinger av afghanske, meksikanske sativa og thailandske landraser. Dette er en middels til høy plante som når høyder innendørs på 110-140 cm, utendørs! Vel under de rette forholdene kan den vokse opp til over 2 meter. Blomstringstid innendørs 55-65 dager / utendørs ca tidlig til midten av oktober. PINEAPPLE EXPRESS vokser til en tett, men litt strukket struktur, kontrasterende lysegrønne blad , etterfulgt av supertykke popcornformede Buds som skinner med en lime og gul farge dekket av svært harpiksholdige, tunge klebrige trikomer med brennende knallrøde og  harpiksholdige knopper som kan overstige 25 % THC, og er mest potent når "supercropped, som utstråler unike dufter av søt ananas og sedertre, undertoner av krydder og sedertre PINEAPPLE EXPRESS weed har effektene som er typiske for en sativa-strain med et hurtigvirkende cerebral rush, lang -varige energiske effekter materialiserer seg til et støt av  energiøkning, etterfulgt av en beroligende, men likevel stimulerende effekt, lykkelig fokusert og våken helkroppshøyde etterfulgt av følelsen av avslapning og pratsom lykke. Smaken og aromaene er utpreget tropiske med nykuttet ananas med tropisk frukt og mango med undertoner av sedertre og krydder. Dens røykaktige aromaer er utpreget funky og skunky unike med en kraftig sitrusduft og uimotståelig fruktig sitrusblanding.Er [STRAINNAVN] Indica eller Sativa?
[STRAINNAVN]-strainen fra Barneys Farm er 60% Sativa 40% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Pineapple Express-frø?
For å lagre Pineapple Express frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Pineapple Express-strain?
Det er mange teknikker for å spire [STRAINNAVN] cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Pineapple Express legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Pineapple Express-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Pineapple Express cannabisfrø?
Pineapple Express cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Pineapple Express Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
Hawaiian Landrace Sativa x Trainwreck
Hurtigvirkende cerebral rush, avslapning, lykke
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
120-140cm
120-140cm
180-250cm
medium
40%
60%
MEST SATIVA
Lyse sitrusnoter fylt med ananas og jordnær furu
Ferskkuttet ananas med undertoner av tropisk frukt
2
Cool, Hot & Temperate
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
Hawaiian Landrace Sativa x Trainwreck
Hurtigvirkende cerebral rush, avslapning, lykke
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
120-140cm
120-140cm
180-250cm
medium
40%
60%
MEST SATIVA
Lyse sitrusnoter fylt med ananas og jordnær furu
Ferskkuttet ananas med undertoner av tropisk frukt
2
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke