BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Pineapple Express Auto
Pineapple Express Auto 1Pineapple Express Auto 2Pineapple Express Auto 3Pineapple Express Auto 4Pineapple Express Auto 5
Pineapple Express Auto 6Pineapple Express Auto 7Pineapple Express Auto 8Pineapple Express Auto 9Pineapple Express Auto 10

PINEAPPLE EXPRESS AUTO STRAIN

FøL ANANAS KRAFTEN MED DENNE SENSUELLE, SUPER-RASKE INDICA AUTOFLOWER PLANTEN.

 
RATING
Pineapple Chunk x BF Super Auto #1
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Pineapple Express Auto Cannabis FrØ

Type: Autoflower Strain

Pineapple Express Auto er autoflower-versjonen av den originale Pineapple Chunk. Pineapple Express Auto er en stabil plante med rask blomstring, en lett å dyrke cannabis plante som gir sjenerøse avlinger av tunge buds fylt med resin. Ananas Express Auto produserer en imponerende 60 til 100 gram per plante av deilig Indica. Ananas Express aromaer er søt med en intens ananas smak. Denne planten hjelper kroppen til å slappe av ved å skape harmoni for kropp og sjel. Vekstperioden er bare 4 uker med en blomstringsperiode på bare 30 dager.Er Pineapple Express Auto Indica eller Sativa?
Pineapple Express Auto-strainen fra Barneys Farm er 30% Sativa 70% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Pineapple Express Auto-frø?
For å lagre Pineapple Express Auto frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Pineapple Express Auto-strain?
Det er mange teknikker for å spire Pineapple Express Auto cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Pineapple Express Auto legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Pineapple Express Auto-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Pineapple Express Auto cannabisfrø?
Pineapple Express Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Pineapple Express Auto Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
AUTOFLOWER
Pineapple Chunk x BF Super Auto #1
Stressreduksjon, ro, sensuell, avslappende, beroligende
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-120cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Rik, Tropisk, Intens ananas
Leskende, Søt ananas, Tropisk frukt
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
AUTOFLOWER
Pineapple Chunk x BF Super Auto #1
Stressreduksjon, ro, sensuell, avslappende, beroligende
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-120cm
medium
70%
30%
MEST INDICA
Rik, Tropisk, Intens ananas
Leskende, Søt ananas, Tropisk frukt

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke