BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Pineapple Haze - Regular
Pineapple Haze - Regular 1Pineapple Haze - Regular 2Pineapple Haze - Regular 3Pineapple Haze - Regular 4

PINEAPPLE HAZE - REGULAR STRAIN

FÅ LITT HAZE I DAGEN DIN MED DENNE POSITIVE PINAPPLE EKSTRAVAGANZAEN

 
RATING
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

Pineapple Haze - Regular Cannabis FrØ

PINEAPPLE HAZE er sammenslåingen av den legendariske afghanske x Skunk # 1 og den krydrede Old School Haze. Dette produserte en Supreme Sativa dominant hybrid med en ekstravagant avling, deilige ananas smaker sammen med en himmelsk “høy” følelse. Gjennomsnittlig utbytte er 600 gr / m2 innendørs, men med en lengre vekstperiode vil det øke opp til 700gr / m2. PINEAPPLE HAZE trives utendørs i de fleste klimaer og å høste 1.5 kg per plante er ikke uvanlig.Planten er resistent mot mugg, sterk og givende for selv den mest uerfarne dyrker. EC-nivå på maksimalt 1,70 Ec i blomstringsperioden vil være det beste for planten.Er [STRAINNAVN] Indica eller Sativa?
[STRAINNAVN]-strainen fra Barneys Farm er 65% Sativa 35% Indica

Hva er den beste måten å lagre frøene fra Pineapple Haze - Regular-frø?
For å lagre Pineapple Haze - Regular frø på riktig måte, anbefales det å oppbevare dem kjølig og mørkt i en lufttett beholder, ideelt sett i kjøleskap med riktig merking og datering, og unngå frysing.

Hva er den beste måten å spire frøene fra Pineapple Haze - Regular-strain?
Det er mange teknikker for å spire [STRAINNAVN] cannabisfrø hvis det er tillatt der du bor. Papirhåndklemetoden er en vanlig metode der frøene fra Pineapple Haze - Regular legges på et fuktig papirhåndkle og dekkes med et annet fuktig papirhåndkle for å holde dem fuktige. Etter det, oppbevar papirhåndkleet på et varmt, mørkt sted og sjekk det hver dag for å sikre at det forblir fuktig. Når Pineapple Haze - Regular-frøene har spiret, plasser dem forsiktig i jord eller lignende vekstmedier.

Hva er den beste temperaturen for å spire Pineapple Haze - Regular cannabisfrø?
Pineapple Haze - Regular cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller svekke sunn spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper til og med spiringen. Høye temperaturer kan forårsake dårlig spiring, hemmet eller treg vekst, og øker også muligheten for at småplanter tørker ut.

Pineapple Haze - Regular Cannabis Frø SPESIFIKASJON

VANLIG
NORMAL
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
Energiske gnister, kreativ tenkning, glad, intens eufori
600-700
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
120-140cm
HØY
35%
65%
MEST SATIVA
Sukkeraktig, Søt, Ananas, Sitrus
Jordaktig, Blomstret, Furu, Ananas
SPESIFIKASJON
VANLIG
NORMAL
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
Energiske gnister, kreativ tenkning, glad, intens eufori
600-700
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
120-140cm
HØY
35%
65%
MEST SATIVA
Sukkeraktig, Søt, Ananas, Sitrus
Jordaktig, Blomstret, Furu, Ananas

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke