BEST SELGERE NYE UTGIVELSER CBD-RIKE FRØ FEMINISERTE FRØ AUTOFLOWER FRØ VANLIGE FRØ MERCHANDISE
HJEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDESERVICE ANMELDELSER CANNABIS frø kolleksjoner FEMINISERTE FRØ VANLIGE FRØ AUTOFLOWER FRØ BARNEY'S MERCHANDISE
Pink Kush
Pink Kush 1Pink Kush 2Pink Kush 3Pink Kush 4Pink Kush 5
Pink Kush 6Pink Kush 7Pink Kush 8Pink Kush 9Pink Kush 10

PINK KUSH

IKKE GÅ GLIPP AV DENNE UNIKE GAVEN MED FRISTENDE TERPENER AV VANILJE OG DUFTER

 
RATING
OG KUSH HYBRID
VELG EN PAKNINGSTØRRELSE

PINK KUSH™ Cannabis FrØ

Denne fantastiske og anerkjente slektningen til OG Kush, slår visuelt ut virkeligheten med sine fantastiske rosa og lilla fargetoner. Blomstene hennes er tette og glitrer i lyset med trichomer på mindre enn 70 dager. Produserer tette buds, så en lav fuktighet foretrekkes. Mange finner denne vanilje duftende juvelen som den perfekte motgift mot alvorlige søvnproblemer, da den er ekstremt effektivt for både smertelindring og søvnløshet. OG i henne betyr at du kan forvente veldig tung effekt, i tillegg til en lystfølelse som gir garantert sensuell tilfredsstillelse. Rik på terpener, tenner Pink Kush neseborene og renser sansene. Blomstring innendørs er normalt fullført på 9 uker, utendørs er et tørt klima er foretrukket. Høye utbytter kan forventes 600-700 gr / m2, selv om høyden er en beskjeden 1.2 m.

Pink Kush Cannabis Frø SPESIFIKASJON

FEMINISERT
NORMAL
OG KUSH HYBRID
Søvnig, Sensuell
600-700
600-700 gr/m²
55 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100cm
120cm
medium
80%
20%
MEST INDICA
Vanilje
Vanilje
SPESIFIKASJON
FEMINISERT
NORMAL
OG KUSH HYBRID
Søvnig, Sensuell
600-700
600-700 gr/m²
55 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100cm
120cm
medium
80%
20%
MEST INDICA
Vanilje
Vanilje

Eksklusiv tilgang for voksne, innholdet på barneysfarm.com er kun for personer 18 år eller eldre. I Nederland er det 18 år aldersgrense, kontroller dine lokale lover og respekter dem. Vi sender våre marihuana frø med forbehold om at de ikke vil bli brukt i strid med nasjonale lover. Kunder må være oppmerksomme på at cannabisfrø er ulovlige i enkelte land. Barneys Farm distribuerer disse frøene på betingelse av at de ikke vil bli brakt til land der de er ulovlige. De som gjør det, er bare ansvarlige for sine egne handlinger, og Barney's Farm tar ingen ansvar i denne forbindelsen. Vår nettbutikk overholder nederlandsk lov. Frø selges kun som suvenirer, lagring og genetisk bevaring. Generell juridisk merknad: Sprøyting er ulovlig i de fleste land, vennligst sjekk landets lover angående frø, utstyr og andre produkter som er relatert til cannabis-kultur.

Gå Videre, jeg er 18 år eller eldrejeg godtar ikke